ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Χάθηκε μια... μάχη, η προσπαθεια συνεχιζεται...

Χάθηκε μια... μάχη, η προσπαθεια συνεχιζεται...

16/05/2014

Χάθηκε μια... μάχη, η κούπα όμως θα έρθει!

Πρώτος τελικός της Α1 πόλο Γυναικών στο Λαιμό και οι "ερυθρόλευκες" δεν τα κατάφεραν. Ηττήθηκαν 7-6 και ο ΝΟΒ έκανε το 1-0 στη σειρά.


Αλλά απλά χάθηκε μια… μάχη. Η σειρά έχει δρόμο ακόμα και στο φινάλε τα κορίτσια του Θρύλου είναι εκείνα που θα πανηγυρίσουν.
Απλά σήμερα "πλήρωσαν" δύο πράγματα. Αφενός το κακό ξεκίνημα στο πρώτο 8λεπτο και τη νευρικότητα στην επίθεση, αφετέρου τα σφυρίγματα των Μπιράκη, Μοίραλη στα καίρια σημεία του ματς. Κι αυτό ήταν κάτι που δεν… αντιμετωπίζεται!
Κακό πρώτο 8λεπτο με την ομάδα μου Χάρη Παυλίδη να έχει προβλήματα στην άμυνα, αλλά περισσότερα στην επίθεση. Αποτέλεσμα να προηγηθεί ο ΝΟΒ με 3-0. Σε εκείνο το σημείο μπήκε στο ματς η Άλκηστη Αβραμίδου.
Οι "ερυθρόλευκες" ανέβασαν… στροφές, πήραν τα… πάνω τους και έφεραν το ματς στα ίσα. Και πολύ γρήγορα, σε λιγότερα από 4 λεπτά, κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 3-3. Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες.
Στο δεύτερο μέρος, όμως, οι ρέφερι Μπιράκης και Μοίραλης άρχισαν τα δικά τους. Όσες φορές ο Θρύλος είχε την ευκαιρία να περάσει μπροστά στο σκορ ή να ισοφαρίσει άμεσα, "ανακάλυπταν" παραβάσεις. Ειδικά αυτό το βούλιαγμα της μπάλας έγινε… μόδα, κυρίως από την Μπούικα. Δύο γκολ της ακύρωσαν!
Έτσι η Βουλιαγμένη ξέφυγε με 6-4. Και στο τελευταίο 8λεπτου, άφησαν την πολύ "σκληρή" άμυνα των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα οι "ερυθρόλευκες" να μειώσουν στο γκολ (7-6), αλλά ως εκεί.
Επόμενο "ραντεβού" το Σάββατο στις 19:00 στο "Π. Καπαγέρωφ". Εκεί τα κορίτσια του Ολυμπιακού με τη βοήθεια των οπαδών τους θα κάνουν αυτό που πρέπει. Θα ισοφαρίσουν αρχικά τη σειρά και μετά θα πάνε στο Λαιμό για το "διπλό"!

Η διακύμανση:

1ο 1-0 Γερόλυμου, 2-0 Ρουμπέση, 3-0 Κοντογιάννη, 2ο 3-1 Αβραμίδου, 3-2 Αβραμίδου, 3-3 Μπούικα (π), 3ο 4-3 Ασημάκη, 4-4 Μπούικα, 5-4 Γερόλυμου, 6-4 Γερόλυμου (π), 4ο 6-5 Μ. Πλευρίτου, 7-5 Γερόλυμου, 7-6 Τετζαλίδου

Τα 8λεπτα: 3-0, 0-3, 3-1, 1-2.

ΝΟΒ (Κ. Δήμου): Κούβδου, Τσουκαλά, Ντάσιου, Πρωτοπαπά, Ξενάκη, Ασημάκη 1, Ρουμπέση 1, Γερόλυμου 4, Β. Διαμαντοπούλου, Σελετοπούλου, Κοντογιάννη 1, Ζοφώλη, Μ. Μαυρωτά, Ιφ. Μαυρωτά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χ. Παυλίδης):  Χρ. Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου 1, Ελ. Πλευρίτου, Σώρα, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 2, Καλογεράκου, Μ. Πλευρίτου 1, Β. Πλευρίτου, Μπούικα 2, Μ. Βασιλακοπούλου, Νιαρχάκου, Σταματοπούλου, Γκούζουλα, Α. Βασιλακοπούλου.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου