ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

«Θέλει Ντιόπ για… αντι-Μανιάτη ο Ολυμπιακός»

«Θέλει Ντιόπ για… αντι-Μανιάτη ο Ολυμπιακός»

11/05/2014
 
 Δημοσίευμα ιστοσελίδας του Λεβάντε επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακό για τον Παπέ Ντιόπ ισχυριζόμενο, ωστόσο, πως τον θέλει για αντικαταστάτη του Μανιάτη που πιθανώς να πάει στην… Έβερτον!

«Θέλει Ντιόπ για… αντι-Μανιάτη ο Ολυμπιακός»
Μία νέα διάσταση στο θέμα του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Παπέ Ντιόπ έδωσε η «Superdeporte». Η ιστοσελίδα του Λεβάντε επιβεβαιώνει πως οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για την απόκτηση του Σενεγαλέζου μέσου από την ομάδα της πόλης, αλλά προσθέτει πως ο Μίτσελ τον θέλει για να καλύψει το κενό του Γιάννη Μανιάτη που οδεύει προς… Έβερτον!

«Τις τελευταίες εβδομάδες ήρθε ξανά στην επιφάνεια το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας για τον Ντιόπ, τον οποίο ήθελαν και το καλοκαίρι. Ο Ολυμπιακός δείχνει ξανά πρόθεση να αποκτήσει τον μέσο μετά από εισήγηση του Μίτσελ, ο οποίος θέλει να καλύψει το κενό που πιθανώς να προκύψει από την αποχώρηση του Μανιάτη για την Premiership, καθώς η Έβερτον φαίνεται πως τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες. Η ελληνική ομάδα θέλει να χρησιμοποιήσει τα χρήματα από αυτή την πώληση για να γεφυρώσει την οικονομική διαφορά από τις απαιτήσεις της Λεβάντε για τον Ντιόπ. Το συμβόλαιό του λήγει σε ένα χρόνο και για τον Σενεγαλέζο η ομάδα του ζητά περίπου 3 εκατ. ευρώ. Οι εκπρόσωποί του έχουν ήδη στα χέρια τους δύο προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες, μία εκ των οποίων μπορεί να είναι ο Ολυμπιακός», αναφέρει το δημοσίευμα.

Πάντως παρά το δεδομένο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ντιόπ, δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά πως η Έβερτον ενδιαφέρεται ή κινείται για τον Γιάννη Μανιάτη, αν και στο παρελθόν έχει αγοράσει από τους «ερυθρόλευκους» τον Κέβιν Μιραλάς.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου