ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Μάλιαρακ: "Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό"

Μάλιαρακ: "Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό"

12/05/2014

Μετά από δύο νταμπλ σε ισάριθμες χρονιές ο Μπλάι Μάλιαρακ μιλώντας στο Sport24.gr, εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει κάτοικος Πειραιά (videos).
Ο Μπλάι Μάλιαρακ με τα 187 εκατοστά ύψος του αντιπροσωπεύει το... δώρο του Βαγγέλη Μαρινάκη στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Βλέπετε ο Ισπανός περιφερειακός κατάφερε να μείνει στον Ολυμπιακό φέτος, όταν προσφέρθηκε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ να καλύψει το συμβόλαιο του.


Ο αριστερόχειρας από τη Τζιρόνα εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στους "ερυθρόλευκους" για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αμέσως μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη. Αν πάλι αυτό ήταν το τελευταίο του ματς στον Ολυμπιακό, δεν ήταν καλό αποχαιρετιστήριο δώρο.


"Θέλω να μιλήσω με την ομάδα και τον προπονητή", δήλωσε ο 26χρονος Ίβηρας στο Sport24.gr. "Νομίζω πως είναι ευχαριστημένοι με την παρουσία μου, εγώ αισθάνομαι ικανοποιημένος. Θα ήθελα να συνεργαστούμε ένα χρόνο ακόμα, όμως πρέπει να γίνουν πολλά διαφορετικά πράγματα που καθορίζουν το μέλλον μου".

Μετά την Ισπανία και την Κροατία η Ελλάδα είναι ο πιο επιτυχημένος σταθμός στην καριέρα του με δύο νταμπλ σε διαδοχικές χρονιές: "Είμαι ικανοποιημένος που έχουμε κατακτήσει από δύο τίτλους σε δύο χρόνια. Η ομάδα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο. Δείξαμε φέτος πως δεν έχουμε αντίπαλο στην Ελλάδα. Σήμερα (σ.σ. Σάββατο) η Βουλιαγμένη έπαιξε πιο σκληρά από το κανονικό, αλλά στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη".

Ο Μάλιαρακ πρόσθεσε "το σημαντικό είναι πως η ομάδα έχει μέλλον με παίκτες νέους σε ηλικία και πιστεύω πως θα ακολουθήσουν κι άλλες επιτυχίες στο μέλλον".

Εν αντιθέσει με το ποδόσφαιρο ένας Ισπανός πολίστας αποτελεί μοναχική φιγούρα στις πισίνες. Το γεγονός ότι μιλάει καλά αγγλικά, τον βοηθάει με την καθημερινότητα του. Ίσως αυτός να είναι ένας από τους λόγους που θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα.

"Ζω άνετα εδώ, τα κάνει όλα άνετα για μένα η ομάδα με τους ανθρώπους της. Ο Πειραιάς είναι μια εύκολη πόλη γιατί ο κόσμος με γνωρίζει. Ξέρουν ότι παίζω στον Ολυμπιακό και με εξυπηρετούν. Με τα ελληνικά μου έχω σημειώσει μικρή πρόοδο, γνωρίζω λίγα πράγματα όπως να βρω το κολυμβητήριο, να αναγνωρίσω το όνομα των γηπέδων.

Στην καθημερινή ζωή καταλαβαίνω τους αριθμούς, τις ώρες, αλλά έχω δρόμο ακόμα".Αν το καλοκαίρι επιστρέψει στην εθνική ομάδα της Ισπανίας σε μια μεγάλη διοργάνωση, ίσως τεθεί αντίπαλος με αρκετούς από τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.




Μπλάι Μάλιαρακ (2) από sport24tv



Μπλάι Μάλιαρακ (1) από sport24tv



Μπλάι Μάλιαρακ (3) από sport24tv


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου