ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Με Σερμαντίνι και Λοτζέσκι

Με Σερμαντίνι και Λοτζέσκι

Σερμαντίνι και Λοτζέσκι υπολογίζονται ενόψει Πανιωνίου καθώς επέστρεψαν στις προπονήσεις της ομάδας, με τους Πειραιώτες να συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τον πρώτο ημιτελικό στο ΣΕΦ.
Όπως το Σάββατο έτσι και την Κυριακή (11/5), οι Γιόργκι Σερμαντίνι και Ματ Λοτζέσκι έλαβαν κανονικά μέρος στην προπόνηση του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. Ο Γεωργιανός σέντερ αντιμετώπισε μία κάκωση στο αριστερό του γόνατο, ενώ ο Αμερικανός είχε ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο, αλλά αμφότεροι ξεπέρασαν τα προβλήματα τους και έχουν τεθεί στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.



Κατά πάσα πιθανότητα, τόσο ο 25χρονος σέντερ, όσο και ο 29χρονος σουτέρ (είχαν μείνει εκτός αποστολής στο Αλεξάνδρειο), θα επιστρέψουν στην δωδεκάδα της ομάδας για την αναμέτρηση της Τρίτης (13/5, 19:30, NEΡΙΤ), στην οποία οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τον Πανιώνιο στον Πειραιά, για τον πρώτο ημιτελικό των playoffs της Basket League. Το δεύτερο ματς είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη (15/5, 21:30, ΝΕΡΙΤ) στο ΣΕΦ, με την πρόκριση στους τελικούς να κρίνεται στις τρεις νίκες. 


Ο Δημήτρης Κατσίβελης ακολούθησε μέρος της προπόνησης, καθώς ακόμη δεν έχει ξεπεράσει απόλυτα το διάστρεμμα που υπέστη και το πιθανότερο είναι να μείνει ξανά εκτός αποστολής.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα συνεχίσει το ροτέισον στο ρόστερ του, μοιράζοντας τον χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του, θέλοντας όχι μόνο να κρατήσει φρέσκους τους βασικούς του παίκτες για τους ερχόμενους τελικούς, αλλά και για να τεστάρει τους νεότερους για το τι μπορούν να προσφέρουν ενόψει της συνέχειας.

Ένα από τα ζητούμενα της ομάδας είναι να βρει και πάλι την φόρμα του ο Στράτος Περπέρογλου, καθώς ο 30χρονος σμολ-φόργουορντ, στα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού, εμφανίζεται σαφώς επηρεασμένος από την πρόσφατη απουσία του εξαιτίας του τραυματισμού (θλάση) που αντιμετώπισε. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, παράλληλα, περιμένει να βρει και πάλι τον ρυθμό του ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα διανύει κακό... φεγγάρι από αγωνιστικής πλευράς.

Στον Ολυμπιακό αντιμετωπίζουν με σεβασμό την ομάδα του Πανιωνίου, χαρακτηρίζοντας την ως την καλύτερη ομάδα μετά τους "αιώνιους" και επισημαίνουν πως θα πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Διάθεση των ερυθρολεύκων, βέβαια, είναι να "σκουπίσουν" στην σειρά την ομάδα της Νέας Σμύρνης, ώστε να φτάσουν περισσότερο ξεκούραστοι στους τελικούς της Basket League.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου