ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Πήρε και Πελεκούδα ο Ολυμπιακός

Πήρε και Πελεκούδα ο Ολυμπιακός

14/05/2014
 
 Εντατικά συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση του τμήματος βόλεϊ του Ολυμπιακού, που μετά την απόκτηση του Κώστα Προύσαλη, ανακοίνωσε και αυτή του Παναγιώτη Πελεκούδα.

Πήρε και Πελεκούδα ο Ολυμπιακός
Παίκτης του Ολυμπιακού για τον επόμενο χρόνο θα είναι ο Παναγιώτης Πελεκούδας, ο οποίος αποτελεί το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της φετινής περιόδου μετά τον Κώστα Προύσαλη.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν σε… γρήγορους ρυθμούς την μεταγραφική τους ενίσχυση, αποκτώντας και τον 25χρονο διεθνή κεντρικό για έναν χρόνο με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο.

Ο Πελεκούδας την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Φοίνικα Σύρου, ενώ ξεκίνησε απ’ την Πάτρα (ΕΑΠ, Παναχαϊκή) και έχει αγωνιστεί σε Λαμία, Ηρακλή, με τον οποίο στέφθηκε πρωταθλητής και στην ιταλική Ραβένα.

Μετά από την υπογραφή του συμβολαίου ο Παναγιώτης Πελακούδας τόνισε: «Είναι μεγάλη τιμή για έναν αθλητή ν’ αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Είναι μια ομάδα με πολύ υψηλούς στόχους η οποία κάνει πρωταθλητισμό στην Ελλάδα και θέλει κάθε χρόνο ν’ ανεβαίνει και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλω τίτλους με τον Ολυμπιακό και να καθιερωθώ στην ομάδα. Θέλω ν’ ευχαριστήσω την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου. Επίσης θέλω ν’ ευχαριστήσω και τον προπονητή Δημήτρη Καζάζη».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου