ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Οκτώ ερασιτεχνικά σωματεία του Πειραιά ευχαριστούν τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Οκτώ ερασιτεχνικά σωματεία του Πειραιά ευχαριστούν τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Οκτώ ερασιτεχνικά σωματεία του Πειραιά σε κοινή τους ανακοίνωση ευχαριστούν τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αναγνωρίζοντας την άμεση διάθεση και ανταπόκριση που έδειξε προκειμένου να βρεθεί λύση στο γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Πειραιάς.
Φοίνικας Πειραιά, Α.Ο.Κυρίαρχοι Παλ. Κοκκινιάς, Προφήτης Ηλίας, Ατρόμητος Πειραιά, Α.Σ. Καστέλλα, Διογένης, Ερμής Πειραιά και Πειραϊκός Σύνδεσμος μέσω ανακοίνωσης εξέφρασαν την στήριξη τους στην υποψηφιότητα του Συνδυασμού "Πειραιάς Νικητής" και του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, με στόχο τη δημιουργία χώρων άθλησης στην πόλη, τους οποίους στερούνται. Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά, ο κ. Μαρινάκης ήταν γνώστης της κατάστασης και για πρώτη φορά μίλησαν με άνθρωπο που έδειξε τόσο άμεση ανταπόκριση και διάθεση να λυθεί το γηπεδικό πρόβλημα για τα ερασιτεχνικά σωματεία της πόλης.



Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Με την παρούσα επιστολή τα Διοικητικά Συμβούλια Φοίνικα Πειραιά, Α.Ο.Κυρίαρχοι Παλ. Κοκκινιάς, Προφήτης Ηλίας, Ατρόμητος Πειραιά, Α.Σ. Καστέλλα, Διογένης, Ερμής Πειραιά, Πειραϊκός Σύνδεσμος, με το πέρας της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014, θα ήθελαν να εκφράσουν την λύπη τους στο καυτό πρόβλημα της μη ύπαρξης κλειστών αγωνιστικών χώρων στον Πειραιά που επί αρκετά χρόνια παραμένει άλυτο.



Όμως και για τα δύο κλειστά γήπεδα Παν. Σαλπέα και Καμινίων, παρότι αντιμετωπίζουν πολλά λειτουργικά προβλήματα δεν υπάρχει η πρέπουσα αντιμετώπιση από την σημερινή Δημοτική Αρχή.

Τα ανωτέρω σωματεία στην μεγάλη τους αγωνία να βρεθεί λύση στα προβλήματα για τα δύο αυτά γήπεδα στα οποία συνωστίζονται όλα τα σωματεία του Πειραιά, συναντήθηκαν με τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο Ολυμπιακού Πειραιά κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος εκτός του ότι έδειξε γνώστης της κατάστασης που επικρατεί στον Πειραιά όσον αφορά τη μη ύπαρξη κλειστών αθλητικών χώρων, ταυτόχρονα είχε τη διάθεση της άμεσης επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα δύο υπάρχοντα γήπεδα.

Τα σωματεία που παρευρέθηκαν στην συνάντηση, αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς το πρόσωπο του προέδρου και υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου κύριου Βαγγέλη Μαρινάκη τόσο για την συνάντηση όσο και για την διάθεση να εξευρεθεί λύση για τα προβλήματα των δύο κλειστών γηπέδων του Πειραιά και είναι η πρώτη φορά που υπάρχει τόσο άμεση ανταπόκριση.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Α.Ο. ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

Α.Σ. ΚΑΣΤΕΛΛΑ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΦΡΕΑΤΤΥΔΑΣ"



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου