ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Ολυμπιακός - Πανιώνιος 84-58

Ολυμπιακός - Πανιώνιος 84-58

Ο Ολυμπιακός κέρδισε και πάλι εύκολα τον Πανιώνιο στο ΣΕΦ με σκορ 84-58, έκανε το 2-0 στα ημιτελικά των playoffs και θέλει μία ακόμη νίκη ώστε να προκριθεί στους τελικούς. Κορυφαίος του αγώνα ο Περπέρογλου (16π).Την Δευτέρα (19/5, 18:00) το τρίτο ματς της σειράς.
Για το δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs, ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0, καθώς κέρδισε ξανά τον Πανιώνιο στο ΣΕΦ με σκορ 84-58. Πλέον, χρειάζεται μία νίκη ακόμη ώστε να πάρει την πρόκριση στους τελικούς της Basket League. Το τρίτο ματς θα διεξαχθεί την Δευτέρα (19/5, 18:00, Novasports) στη Νέα Σμύρνη.



O Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο είχε εξαιρετικά ποσοστό από την περιφέρεια, μετρώντας κάποια στιγμή 8/13 τρίποντα, αν και προς το τέλος χάλασε τα στατιστικά του (15/24β-63%, 18/33δ-55%, 11/29τρ-38%). Οι Πειραιώτες έτρεξαν αρκετές φορές στο ανοιχτό γήπεδο, βγάζοντας πολλά fast-break, ολοκληρώνοντας το ματς με 9/11 αιφνιδιασμούς.


Οι γηπεδούχοι από την δεύτερη περίοδο και μετά έλεγξαν τον ρυθμό, κυριάρχησαν στα ριμπάουντ (47-30), είχαν θετικό πρόσημο στον συσχετισμό ασίστ/λάθη (20/9) και έπαιξαν εξαιρετική άμυνα (8 κλεψίματα, 5 μπλοκ) κυρίως στην δεύτερη και τρίτη περίοδο, δεχόμενοι στο διάστημα αυτό μόλις 20 πόντους.

MVP της αναμέτρησης ο καταπληκτικός Περπέρογλου (16π, 6/9δ, 4ρ, 2κλ) που επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις, ήταν "μπόμπερ" από την περιφέρεια ο "καυτός" Λοτζέσκι (14π, 4/5τρ), έδωσε λύσεις σε σκορ και ριμπάουντ ο Πρίντεζης (9π, 7ρ, 2ασ), βοήθησε σε επίθεση και δημιουργία ο Σπανούλης (12π, 5ασ), θετική εμφάνιση από τον Κόλινς (5π, 5ασ, 2κλ). Από τον Πανιώνιο ξεχώρισαν οι Μίλμπουρν (14π, 5ρ) και Λάνγκφορντ (10π, 7ρ), με τους φιλοξενούμενους να έχουν αρνητικό πρόσημο στον συσχετισμό ασίστ/λάθη (10/12), αλλά και κακό ποσοστό στα δίποντα (13/45-29%).

O πρωταγωνιστής

Ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος ύστερα από καιρό επέστρεψε στις εξαιρετικές εμφανίσεις. Είχε χάσει τον ρυθμό του στα τελευταία ματς εξαιτίας της απουσίας του λόγω τραυματισμού, αλλά στο δεύτερο ματς της σειράς κόντρα στον Πανιώνιο επανήλθε στα υψηλά στάνταρ απόδοσης. Πήρε πάνω του αρκετές προσπάθειες στην επίθεση, κυρίως από το low-post, και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση όντας ο πρώτος σκόρερ του ματς με 16 πόντους, μετρώντας 6/9 τρίποντα και 1/2 τρίποντα. Παράλληλα, μέτρησε 4 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα, ανέβηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Σλούκας (8π, 3ασ)

Που κρίθηκε το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος, για δεύτερο σερί ματς στο ΣΕΦ, κατάφερε να σταθεί ανταγωνιστικός μοναχά στην πρώτη περίοδο, καθώς από την δεύτερη περίοδο και μετά ο Ολυμπιακός πάτησε... γκάζι, έχτισε διαφορά στο σκορ και καθάρισε το παιχνίδι.

Ο αριθμός του αγώνα

Τα 47 ριμπάουντ του Ολυμπιακού. Ο Πανιώνιος έχασε αρκετά σουτ, με τους Πειραιώτες να κυριαρχούν και σε αυτό το κομμάτι, μαζεύοντας 17 παραπάνω "σκουπίδια".

Το ματς

Ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε με 7-0 με τον ΜακΚόλουμ, με τον Ολυμπιακό να μετρά τρία σερί άστοχα τρίποντα. Η άμυνα ζώνης των φιλοξενούμενων δημιουργούσε προβλήματα στους Πειραιώτες, οι κυανέρυθροι συνέχιζαν να βρίσκουν λύσεις στην επίθεση, με τους Μάντζαρη-Σπανούλη να "πυροβολούν" από την περιφέρεια μειώνοντας στον πόντο (10-11) στο 5'. Οι ερυθρόλευκοι στη συνέχεια έβγαζαν άμυνες και έπαιρναν τα ριμπάουντ, αλλά έκαναν σερί λαθών στην πάσα προσπαθώντας να τρέξουν στο ανοιχτό γήπεδο, γεγονός που εξόργισε τον κόουτς Μπαρτζώκα. Στο επόμενο fast-break ο Μάντζαρης βρήκε τον Λοτζέσκι, δίνοντας το προβάδισμα στους ερυθρόλευκους (12-11), ο Πανιώνιος απάντησε με ένα σερί 5-0, αλλά στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο "καυτός" Λοτζέσκι, ο οποίος με τρία σερί εύστοχα σουτ από τα 6.75 μέτρα έφερε στο +4 (23-19) στο 9' τον Ολυμπιακό. Η πρώτη περίοδο βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με28-21, σκορ που διαμορφώθηκε από τρίποντο του Σπανούλη, με τους Πειραιώτες να μετρούν 6/10 τρίποντα στο πρώτο δεκάλεπτο.

Ο Ολυμπιακός στη δεύτερη περίοδο προσπαθούσε να βρει ρυθμό, αλλά τόσο τα λάθη, όσο και τα χαμένα σουτ, δυσκόλευαν το έργο του, με τον Πανιώνιο να καταφέρνει να ροκανίσει την διαφορά (30-26) με τον Μίλμπουρν. Οι Πειραιώτες σε αυτό το δεκάλεπτο επιδίωκαν να σκοράρουν κυρίως από το low-post, με τους Πρίντεζη και Περπέρογλου να ανεβάζουν την διαφορά στο +10 (36-26) στο 15' για τους ερυθρόλευκους. Ο... χορός των τριπόντων συνεχίστηκε με τις "βόμβες" από τους Σλούκα, Κάρτερ και Περπέρογλου, με την διαφορά να φτάνει στο +15 (46-31) για τους ερυθρόλευκους στο 18', χάρη στο ξέσπασμα του εξαιρετικού στη δεύτερη περίοδο Περπέρογλου. Οι Πειραιώτες συνέχιζαν το εντυπωσιακό σερί τους από την περιφέρεια, μετρώντας 8/13 τρίποντα στην αναμέτρηση και είχαν βρει ρυθμό, με τους Νεοσμυρνιώτες παράλληλα να χάνουν αρκετά σουτ, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα απέναντι στην βελτιωμένη άμυνα των γηπεδούχων. Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τον Ολυμπιακό να προηγείται με σκορ 47-33.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κόλινς ανέλαβε δράση, τελειώνοντας πρώτα την φάση στον αιφνιδιασμό ενώ στη συνέχεια έδωσε έξοχη ασίστ στον Πρίντεζη. Ο Πανιώνιος ήταν δίχως σκορ για περίπου 5.5 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, στην άμυνα έπαιζε με αλλαγές, ο Ντάνστον μάζευε τα επιθετικά ριμπάουντ, με τον Κόλινς να εκτοξεύει την διαφορά στο +21 (54-33) για τους γηπεδούχους. Ο Ολυμπιακός στη συνέχεια έπαιξε και εκείνος με αλλαγές στην άμυνα, έτρεχε στο ανοιχτό γήπεδο σε κάθε ευκαιρία, με τον "εκτλεστή" Λοτζέσκι να σημειώνει ένα ακόμη σουτ από τα 6.75 μέτρα (4/5τρ), διαμορφώνοντας το 57-43. Το σκορ της τρίτης περιόδου έφτασε στο 13-0 (!) στο 27' χάρη σε τρίποντο του Πρίντεζη (60-33), με τους κυανέρυθρους να βάζουν... γκολ με τον Μίλμπουρν ύστερα από 7 λεπτά δίχως πόντο στο τρίτο δεκάλεπτο, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν πως έχουν ξεμείνει από δυνάμεις. Ο Παπαπέτρου έβγαζε καλές άμυνες, ο Περπέρογλου είχε αποκτήσει επαφή με το καλάθι, με το σκορ στο 30' να βρίσκει τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα να προηγούνται με σκορ 66-43.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας συνέχιζε να μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του, έχοντας χρησιμοποιήσει και τους δώδεκα. Το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό στα πρώτα λεπτά της τέταρτης περιόδου, με τους διαιτητές να σφυρίζουν με ευκολία φάουλ σε κάθε επαφή, γεγονός που δυσαρέστησε τους Πειραιώτες. Το ματς πήγε στις βολές, με τους ερυθρόλευκους να χάνουν αρκετές από αυτές, αλλά ο Σλούκας ήταν ψύχραιμος όταν ήρθε η σειρά του "γράφοντας" το 72-46 στο 35'. Μετά από ώρα με τον Ντούβνιακ ο Πανιώνιος ευστόχησε από την περιφέρεια, ενώ ακολούθως είχαμε την φάση highlight του παιχνιδιού, όταν ο Κόλινς στον αιφνιδιασμό έδωσε υπέροχη alley-oop ασίστ στον Παπαπέτρου, ο οποίος.... πέταξε στον αέρα, τελειώνοντας την φάση με ένα εντυπωσιακό κάρφωμα. Το παιχνίδι εδώ και ώρα είχε αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα, ο Σλούκας συνδύαζε την ουσία με το θέαμα στο παιχνίδι του, με τους ερυθρόλευκους να κερδίζουν τους Νεοσμυρνιώτες στο ΣΕΦ με σκορ 84-58, κάνοντας το 2-0 στην ημιτελική σειρά των playoffs.

Τα δεκάλεπτα: 28-21, 47-33, 66-43, 84-58
Ανά δεκάλεπτο: 28-21, 19-12, 19-8, 22-15

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Σερμαντίνι 4 (3ριμπ), Ντάνστον 3 (7ριμπ), Σπανούλης 12 (2τριπ, 3ριμπ, 5ασ), Περπέρογλου 16 (1τριπ, 4ριμπ, 1ασ, 2κλεψ), Παπαπέτρου 5 (3ριμπ, 2κοψ), Σλούκας 8 (2τριπ, 3ασ), Κόλινς 5 (3ριμπ, 5ασ), Σίμονς 3, Λοτζέσκι 14 (4), Πρίντεζης 9 (1τριπ, 7ριμπ)), Αγραβάνης 2, Μάντζαρης 3 (1).

Πανιώνιος (Σφαιρόπουλος): ΜακΚόλουμ 7 (1), Σταμάτης 5 (1), Ντούβνιακ 5 (1), Κάρτερ 8 (2), Μίλμπουρν 14 (2), Αθανασούλας, Μπατής 5 (1), Λάνγκφορντ 10, Μισέλ 2, Σίμτσακ, Σαλούστρος 2.

Αναλυτικά τα στατιστικά του Ολυμπιακού στο ματς:


Αναλυτικά τα στατιστικά του Πανιωνίου στο ματς:



Οι δηλωσεις μετα την αναμετρηση

Μπαρτζώκας: "Έτσι θέλω να παίζουμε"

Ο κόουτς Μπαρτζώκας εξέφρασε την ικανοποίηση του για την καλή εμφάνιση του Ολυμπιακού και στα δύο πρώτα ματς της σειράς, ενώ ο Σφαιρόπουλος κρατά το γεγονός πως η ομάδα του έδειξε σημάδια βελτίωσης. Για το ματς μίλησαν επίσης οι Περπέρογλου, Παπαπέτρου, Λοτζέσκι και Κάρτερ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν στη συνέντευξη Τύπου στο ΣΕΦ ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, αλλά και ο τεχνικός του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο προπονητής των Πειραιωτών εξέφρασε την ικανοποίηση του για το καλό μπάσκετ που παίζει η ομάδα του στα τελευταία παιχνίδια. Από πλευράς παικτών μίλησαν οι Στράτος Περπέρογλου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Ματ Λοτζέσκι και Μαρκ Κάρτερ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, σχολίασε πως: "Πιστεύω και εγώ πως δουλέψαμε καλά σήμερα στο παιχνίδι και αμυντικά και επιθετικά. Όπως δουλέψαμε καλά, εννοώ για τους παίκτες μας, και στην προετοιμασία των δύο παιχνιδιών. Είναι πολύ συγκεντρωμένοι και σοβαροί, έχουν σεβασμό στον Πανιώνιο γι’ αυτό και προετοιμάζονται πολύ συγκεντρωμένα. Έτσι κρατήσαμε υψηλά το επίπεδο μας για μεγάλο διάστημα, επιθετικά κυκλοφορώντας τη μπάλα και παρότι φτιάξαμε πολύ καλές προϋποθέσεις για σουτ και τα ποσοστά μας θα μπορούσαν να ήταν ακόμη καλύτερα. Κυρίως ο τρόπος που δημιουργήσαμε όταν είχαμε υπομονή και κυκλοφορούσαμε τη μπάλα, ώρες-ώρες για εμένα ήταν ο τρόπος που θέλω να παίζουμε.

Κάναμε το 2-0 που σαφώς ήταν ο στόχος, ξέρουμε πλέον πως τη Δευτέρα θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς στην έδρα του Πανιωνίου, θα προετοιμαστούμε και γι’ αυτό όπως πρέπει για να κάνουμε το 3-0. Θέλω να πω πάντως ότι νιώθω πως όλοι οι παίκτες μας είναι έτοιμοι να δώσουν. Είδατε ότι και ο Αγραβάνης, ο οποίος έχει καιρό να παίξει μπαίνει μέσα 11 λεπτά και είδατε ότι η ομάδα δεν έχει έλλειμμα στη θέση.   Επειδή ο Πέτγουεϊ είχε ένα μικρό τραυματισμό, βρήκε τν ευκαιρία και έπαιξε και ήταν και πολύ καλός μάλιστα".

Για το εάν άλλαξε κάτι ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι του: "Καταρχήν παίζει και ο αντίπαλος. Ο Πανιώνιος δεν είναι ομάδα που την καταβάλεις εύκολα. Χρειάζεται προσπάθεια, να αναγνωρίσεις το παιχνίδι. Παρόλα αυτά όπως ξέρετε είχαμε μια διαφορά 14 πόντων που άνοιξε σταδιακά, δεν άλλαξε κάτι. Μοιράσαμε τον χρόνο, έπαιξαν όλοι οι παίκτες, παίξαμε καλά και στα 40 λεπτά".

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ρωτήθηκε και για το Φάιναλ Φορ: 'Καταρχήν να πω ότι όλοι μας είμαστε στεναχωρημένοι που δεν είμαστε εκεί, αυτό είναι κάτι που μας πείραξε. Από την άλλη ξέρετε ότι εκεί ο κ. Σταυρόπουλος παρέλαβε το βραβείο του Ντάνστον ως καλύτερου αμυντικού στην Ευρωλίγκα. Ένα φανταστικό επίτευγμα για πρωτοεμφανιζόμενο παίκτη στη διοργάνωση και επίσης ότι ο Βασίλης Σπανούλης ήταν για ακόμη μια φορά στους κορυφαίους της Ευρώπης.

Έτσι είχαμε έστω μια μικρή συμμετοχή εκεί, θα θέλαμε φυσικά να είναι η ομάδα μας, αλλά νομίζω ότι η ομάδα μας έχει μέλλον και συνέχεια και τα επόμενα χρόνια θα είναι εκεί που πρέπει. Σας έχω πει  ξανά πως ο Ολυμπιακός απέδειξε τα προηγούμενα δύο χρόνια πως οποιαδήποτε  πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη. Παίζει ρόλο η φόρμα των ομάδων. Πιστεύω πάντα πως τα ντέρμπι Μπαρτσελόνα-Ρεάλ δημιουργούν μεγάλη πίεση και στις δύο ομάδες όπως και τα ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Μετά από τέτοια ντέρμπι, αλλά και πριν στην προετοιμασία υπάρχει μεγάλη πίεση και ενδεχομένως ένα άδειασμα μετά που ίσως παίξει ρόλο στην εξέλιξη του Φάιναλ Φορ".

Σφαιρόπουλος: "Άνοιξαν την διαφορά τα τρίποντα του Λοτζέσκι"

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος, τόνισε: "Είχαμε πει μετά το πρώτο παιχνίδι πως θέλαμε να εμφανιστούμε καλύτεροι στο δεύτερο. Υπήρχαν σημεία του παιχνιδιού που ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με το πρώτο. Ξεκινήσαμε καλύτερα το παιχνίδι ασφαλώς, προσπαθήσαμε να μείνουμε στο ματς όσο περισσότερο μπορούσαμε, πιστεύω πως τα τρία τρίποντα του Λοτζέσκι στην πρώτη περίοδο άνοιξαν πολύ τη διαφορά.

Σταδιακά τη διαφορά την ανέβαζε ο Ολυμπιακός, αλλά σε γενικές γραμμές έχω να πω ότι η εικόνα μας ήταν ελαφρώς καλύτερη από την πρώτη. Όταν παίζεις με τόσο ισχυρό αντίπαλο, εξαρτώνται κυρίως από τον ισχυρό. Όταν ο ισχυρός είναι σοβαρός και συγκεντρωμένος όπως είναι ο Ολυμπιακός αυτή την περίοδο, τότε από αυτόν εξαρτάται. Εμείς θέλουμε να είμαστε πάντα ανταγωνιστικοί, θέλουμε να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι και θα κοιτάξουμε στο τρίτο ματς να είμαστε καλύτεροι από το δεύτερο".

Για Φάιναλ Φορ ο προπονητής του Πανιωνίου σχολίασε πως "πάντα παίζει ρόλο η φόρμα, δεν χωρούν προγνωστικά. Ένα ντέρμπι όπως είναι το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ, θα αναγκάσει τις δύο ομάδες να καταναλώσουν πολύ ενέργεια πνευματική και σωματική. Στον άλλο ημιτελικό παίζουν δύο ομάδες με διαφορετικό στυλ και θα είναι πολύ ενδιαφέρον από τακτικής απόψεως αυτή η αναμέτρηση. Η Μπαρτσελόνα με τη νίκη της επί της Ρεάλ την προηγούμενη εβδομάδα στο ντέρμπι πήρε κάποιους πόντους ψυχολογίας έναντι της Ρεάλ. Από εκεί και πέρα όλα είναι ανοιχτά".

Περπέρογλου: "Ήμασταν σοβαροί"

Ο Στράτος Περπέρογλου τόνισε για το ματς: "Ήμασταν και στα δύο παιχνίδια σοβαροί, έχουμε μπροστά μας έναν πολύ μεγάλο στόχο. Θέλουμε να διατηρήσουμε τον ρυθμό μας, να πάμε στη Νέα Σμύρνη για ακόμη ένα δύσκολο ματς. Το Φάιναλ Φορ έχει περάσει για εμάς, πλέον κοιτάζουμε μπροστά μας που έχουμε έναν πολύ μεγάλο στόχο και γι’ αυτό δουλεύουμε".

Παπαπέτρου: "Να διατηρήσουμε τον ρυθμό μας"

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου επεσήμανε πως: "Ήταν πολύ σημαντικό να διατηρήσουμε τον ρυθμό μας ενόψει της συνέχειας. Αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε με αυτόν τον καλό ρυθμό και να κλείσουμε τη σεζόν όσο πιο δυνατά γίνεται. Σίγουρα δεν νομίζω πως υπάρχει θέμα κινήτρου, έχουμε μεγάλο κίνητρο, θέλουμε να τελειώσουμε γρήγορα τη σειρά και να προετοιμαστούμε για τους τελικούς. Δεν είναι θέμα των παικτών οι δοκιμές, αλλά των προπονητών, δεν μπορώ να πω εγώ, κάτι γι’ αυτό, σίγουρα δοκιμάζουμε πράγματα σε άμυνα και επίθεση ώστε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι στους τελικούς".

Λοτζέσκι: "Περιμέναμε πιο επιθετικό τον Πανιώνιο"

Ο Ματ Λοτζέσκι δήλωσε: "Πιστεύαμε πως ο Πανιώνιος θα έπαιζε πιο επιθετικά απόψε και εμείς θέλαμε να το σταματήσουμε αυτό και να παρουσιαζόμασταν όπως και στο πρώτο ματς. Το καταφέραμε και τώρα με την ίδια συγκέντρωση και την ίδια προσήλωση να πάμε στο τρίτο ματς στην έδρα τους και να κάνουμε το παιχνίδι μας".

Κάρτερ: "Παίξαμε δυνατά ως ένα σημείο"

Ο Μαρκ Κάρτερ, από πλευράς Πανιωνίου, είπε: "Σήμερα θέλαμε να μειώσουμε τα λάθη μας σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Παίξαμε δυνατά ως ένα σημείο, αλλά στη συνέχεια δεν καταφέραμε να παίξουμε όπως θέλαμε. Κάναμε λάθη που τους έδωσαν εύκολα καλάθια και πήραν διαφορά αρχικά 6 πόντων, στη συνέχεια 12 και η διαφορά ανέβηκε πολύ μετά και έφτασαν στη νίκη. Πρέπει πλέον να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι και τίποτα άλλο. Έχουμε περηφάνια όπως κάθε ομάδα, σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε και να βγούμε να παίξουμε σκληρά. Ξέρουμε πως ο Ολυμπιακός θα το περιμένει αυτό και θα είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα".

PLAY OF THE NIGHT: Μάρντι σερβίρει, Ιωάννης καρφώνει

Απολαύστε σε βίντεο το highlight της αναμέτρησης στο ΣΕΦ κόντρα στον Πανιώνιο, η υπέροχη alley-oop ασίστ του Κόλινς στον Παπαπέτρου που κάρφωσε την μπάλα με εντυπωσιακό τρόπο.




ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου