ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Στις Ακαδημίες του Ατρομήτου Πειραιά ο Μαρινάκης

Στις Ακαδημίες του Ατρομήτου Πειραιά ο Μαρινάκης

12/05/2014
 
 Στις Ακαδημίες του Ατρόμητου Πειραιά στα Καμίνια βρέθηκαν σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Μαρινάκης.

Στις Ακαδημίες του Ατρομήτου Π. ο Μαρινάκης
Στις Ακαδημίες του ομάδας του Ατρόμητου Πειραιά στα Καμίνια βρέθηκαν σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Μαρινάκης, καλεσμένοι στη συγκέντρωση του προέδρου της ομάδας Χρήστου Σδρένια, ο οποίος είναι επίσης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής».

Ο κ. Μώραλης αναφέρθηκε στην κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το γήπεδο των Καμινίων και δεσμεύτηκε για την ανακατασκευή του, παρουσιάζοντας το πλάνο του Συνδυασμού για τα παιδιά και τον αθλητισμό. Ο κ. Μαρινάκης από την πλευρά του ανέφερε ότι ο ίδιος και ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα κοντά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Πειραιά με ηθική και υλική βοήθεια.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Χρήστης Σδρένιας αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ερασιτεχνικά σωματεία αλλά και στα καθημερινά προβλήματα των κατοίκων των Καμινίων.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου