ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

«Θέλει Σεντουριόν ο Ολυμπιακός»

«Θέλει Σεντουριόν ο Ολυμπιακός»

17/05/2014
 
 Ένα νέο όνομα φέρνουν στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό οι Ιταλοί. Σύμφωνα με τους γείτονες, οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται –και μάλιστα έντονα- για την απόκτηση του 21χρονου Ρικάρντο Σεντουριόν.

«Θέλει Σεντουριόν ο Ολυμπιακός»
Συνεχίζεται η «παρέλαση» ονομάτων γύρω απ’ τον Ολυμπιακό. Έγκυρος δημοσιογράφος του «Sky Italia» μετέδωσε αργά το βράδυ της Παρασκευής πως οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται έντονα –όπως χαρακτηριστικά έγραψε- για την απόκτηση του Ρικάρντο Σεντουριόν.

Πρόκειται για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό που στην τρέχουσα σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Τζένοα κι ενώ τα δικαιώματά του ανήκουν στην Ρασίνγκ Κλουμπ. Στην πρώτη του χρονιά μακριά απ’ την Αργεντινή, ο νεαρός άσος δεν βρήκε εύκολα τα πατήματά του στην Ιταλία, όπου είχε συνολικά 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (εκ των οποίων 4 βασικός), δίχως να σκοράρει.

Βάσει του δημοσιεύματος, οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν «ζεστά» τον παίκτη και φέρονται να έχουν ήδη ξεκινήσει ένα δίαυλο επικοινωνίας με το σύλλογό του, προκειμένου να δουν τις απαιτήσεις που υπάρχουν. Απ’ την πλευρά των Πειραιωτών δεν επιβεβαιώνεται τίποτα αυτή τη στιγμή, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Γιάννη Φετφατζίδη διατηρεί δικαίωμα αγοράς του παίκτη.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου