ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

«Έχουμε την ποιότητα για να κατακτούμε τίτλους»

«Έχουμε την ποιότητα για να κατακτούμε τίτλους»

11/05/2014
 
 Στη διαφορά ποιότητας του ρόστερ απέδωσε την κατάκτηση του Κυπέλλου πόλο από τον Ολυμπιακό ο Θοδωρής Βλάχος μετά την ολοκλήρωση του τελικού κόντρα στη Βουλιαγμένη.

«Έχουμε την ποιότητα για να κατακτούμε τίτλους»
Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως έγινε ένα συγκλονιστικό ματς και πως οι παίκτες του μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, εμφανίστηκαν πιο χαλαροί κι έδωσε συγχαρητήρια στο ΝΟΒ για την προσπάθεια και την πορεία του. Θεωρεί πως δεν έπαιξαν καλή άμυνα και χαρακτήρισε καταπληκτική την ατμόσφαιρα.

Αναλυτικά: «Μία ομάδα, η οποία έρχεται από μια άνετη επικράτηση με 3-0 στους τελικούς του πρωταθλήματος και το κατακτά αήττητη, κάπου χαλαρώνει. Ο τελικός ήταν συγκλονιστικός. Η Βουλιαγμένη "κυνήγησε" με "νύχια και με δόντια" αυτό τον τίτλο. Μπράβο και συγχαρητήρια, γιατί δείχνει ότι πολλά πράγματα δουλεύονται σωστά, όπως και στον Ολυμπιακό. Σήμερα, ήμασταν λίγο καλύτεροι και χρειάστηκε να συγκεντρωθούμε λίγο για να πάρουμε τη νίκη και τον τίτλο.

Έχουμε ποιότητα στο ρόστερ μας, έχουμε αυτή την πολυτέλεια. Η άμυνά μας δεν ήταν καλή, χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, εκνευριστήκαμε, ίσως γιατί δεν περιμέναμε ότι θα κοντραριστούμε τόσο πολύ.

Το κολυμβητήριο και η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική. Προϊδέαζαν για ένα μεγάλο τελικό, ο οποίος και έγινε. Εμείς νικήσαμε δίκαια».

Ο Τεό Λοράντος δεν έκανε δηλώσεις, φανερά ενοχλημένος από όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του τελικού, ενώ ο ίδιος και οι συνεργάτες του χαρακτήρισαν απαράδεκτο το περιστατικό που ο αλυτάρχης του αγώνα ζήτησε από τον Αρτίν Ελμισιάν, που βρισκόταν εκτός αποστολής, τον λόγο που βρίσκεται εντός αγωνιστικού χώρου, την ώρα που οπαδοί του Ολυμπιακού περπατούσαν δίπλα από την πισίνα ανεξέλεγκτα, μετά τη λήξη του τελικού.

Μάλιστα, ο παίκτης της Βουλιαγμένης γράφτηκε στο φύλλο αγώνα και υπάρχει πιθανότητα να τιμωρηθεί από την ΚΟΕ.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου