ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Η φιέστα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού

Η φιέστα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού

Περισσότεροι από 500 μικροί κολυμβητές συμμετείχαν στην μεγάλη γιορτή της Ακαδημίας Κολύμβησης του Ολυμπιακού, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Εθνικό Κολυμβητήριο του Πειραιά.
Οι μικροί στην πισίνα έδωσαν ρέστα και οι μεγάλοι στην εξέδρα δεν σταματούσαν να χειροκροτούν επιβραβεύοντας τα παιδιά τους αλλά και τους προπονητές που είναι υπεύθυνοι για το αποτέλεσμα.


Οι νεαροί κολυμβητές (8-12 ετών) παρέλασαν στην αρχή της γιορτής με την σημαία του Ολυμπιακού και με τα μεγάφωνα να παίζουν τον ύμνο του συλλόγου και στην συνέχεια έπεσαν στην πισίνα όπου διέπρεψαν!

Όλοι πήραν τα μετάλλια τους, τα αναμνηστικά τους δώρα από το Red Store, ενώ μετά από τόσα… μέτρα μέσα στο νερό, τους άνοιξε η όρεξη και έπεσαν με τα μούτρα στο φαγητό.


Για να πραγματοποιηθεί αυτή η γιορτή, την οποία απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι η Ακαδημία είχε την στήριξη μικρών και μεγάλων χορηγών, οι οποίοι όλο το χρόνο είναι δίπλα της.

Στην γιορτή έδωσαν μεταξύ άλλων το "παρών" ο Αρχιπροπονητής Κολύμβησης του Ολυμπιακού Νίκος Γέμελος, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Σπύρος Γιαννιώτης, ο Αντώνης Φωκαΐδης, η Κέλυ Αραούζου και πολλά από τα παιδιά της πρώτης ομάδας που θα φέρει στις 22 Ιουνίου το 55ο Πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό, ο μάνατζερ του κολυμβητικού Σπύρος Μπιτσάκης, ο έφορος Γιώργος Παπαδόπουλος και ο μάνατζερ του βολεϊ Ανδρών Νίκος Μαντούβαλος.

Ο Ολυμπιακός αποδεικνύει κάθε μέρα ότι έχει πρόγραμμα και όραμα για τις Ακαδημίες και τα αποτελέσματα είναι χρόνο με τον χρόνο και καλύτερα. 

Δηλώσεις

Νίκος Γέμελος (Αρχιπροπονητής Κολύμβησης ΟΣΦΠ): "Είναι ημέρα γιορτής για τα παιδιά που έρχονται στον Ολυμπιακό για να μάθουν τα μυστικά της κολύμβησης. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο Ολυμπιακός φέρνει συνέχεια νέα παιδιά στον αθλητισμό που είναι ένα από τα πιο υγιή κομμάτια της ελληνικής κοινωνίας. Ελπίζουμε σύντομα ο Πειραιάς να έχει το δικό του σύγχρονο κολυμβητήριο. Αυτή η γιορτή και η μαζική συμμετοχή στην πισίνα και στην εξέδρα έδειξε ότι ο κόσμος του Πειραιά απαιτεί την κατασκευή κολυμβητηρίου".

Σπύρος Γιαννιώτης (Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης): "Αυτά τα παιδιά μας γεμίζουν με αισιοδοξία και χαρά. Είναι μια γιορτή για τα παιδιά και δείχνουν ότι αισθάνονται υπέροχα. Ο Ολυμπιακός δίνει έμφαση στις Ακαδημίες του με στόχο να δώσει την δυνατότητα στα παιδιά να έρθουν κοντά στον αθλητισμό αλλά και να βρει τους νέους πρωταθλητές του. Ο αθλητισμός είναι υγεία και οι γονείς πρέπει να στρέψουν τα παιδιά τους προς αυτή την κατεύθυνση".

Σπύρος Μπιτσάκης (Μάνατζερ Κολύμβησης Ολυμπιακού): "Είναι η 4η χρονιά που η Ακαδημία Κολύμβησης κάνει την γιορτή της στο τέλος της σεζόν και προσπαθούμε να είμαστε κάθε χρόνο καλύτεροι. Πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά και οφείλουμε να τους πούμε ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια που κάνουν μέσα στη σεζόν. Ο Ολυμπιακός έχει βάλει γερές βάσεις στις Ακαδημίες του χάρις στην στήριξη που υπάρχει από την διοίκηση και τον Πρόεδρο κ. Κουντούρη και όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα".

Αντώνης Φωκαΐδης (Πρωταθλητής Κολύμβησης): "Όποιος σύλλογος δεν καλλιεργεί Ακαδημίες δεν έχει μέλλον. Ο Ολυμπιακός δουλεύει πολύ σωστά πάνω σ’ αυτό το κομμάτι και τα αποτελέσματα είναι ορατά".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου