ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ελαμπντελαουί (video)

Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ελαμπντελαουί (video)

18/06/2014

Μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας είναι πλέον ο 22χρονος διεθνής Νορβηγός

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ομάρ Ελαμπντελαουί.
Ο 22χρονος δεξιός αμυντικός γεννήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου του 1991 στο Όσλο της Νορβηγίας, αν και είναι μαροκινής καταγωγής. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη νορβηγική Skeid και με τις επιδόσεις του τράβηξε τα βλέμματα, με αποτέλεσμα η Manchester City να κινηθεί για την απόκτησή του και να τον εντάξει στο δυναμικό της σε ηλικία μόλις 16 ετών.


Οι εμφανίσεις του με τις μικρές ομάδες του συλλόγου τον έφεραν τη σεζόν 2010-11 στην πρώτη ομάδα, ενώ στα τέλη Μαρτίου του 2011 παραχωρήθηκε δανεικός στην Strømsgodset, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε σε 12 αναμετρήσεις, πετυχαίνοντας και ένα γκολ.

Στη συνέχεια, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη City και δόθηκε δανεικός στη Feyenoord, όπου έμεινε για το μισό της σεζόν, πριν πάει στην Eintracht Braunschweig. Αμέσως κέρδισε θέση βασικού και συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας στην πρώτη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα ο σύλλογος να προχωρήσει στην απόκτησή του. Έκανε ντεμπούτο στη Bundesliga κόντρα στη Werder Bremen.
Ο Ελαμπντελαουί έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Νορβηγίας σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες (είναι πλέον κομμάτι της πρώτης ομάδας της χώρας του) και κάνει ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του, φορώντας τα ερυθρόλευκα!

«Ελπίζω να με εκτιμήσουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού»

Να τον εκτιμήσουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού ευχήθηκε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί με δηλώσεις του στο Olympiacos TV αμέσως μετά την υπογραφή των συμβολαίων του.

«Ελπίζω να με εκτιμήσουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού»
Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μίλησε στην κάμερα του καναλιού του Ολυμπιακού για την υπογραφή του συμβολαίου του.

Ο Νορβηγός άσος ευχήθηκε να τον εκτιμήσουν οι οπαδοί της ομάδας για τους οποίους έχει ακούσει πολλά για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο Καραϊσκάκη.

Παραδέχθηκε ότι θέλει να παίξει με τους ερυθρόλευκους στο Τσάμπιονς Λιγκ κάτι που αποτέλεσε ένα μεγάλο κίνητρο στο να αποδεχθεί εύκολα την πρόταση των Πειραιωτών.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του...

Καλώς ήρθες στον Ολυμπιακό. Ποιες είναι οι πρώτες σκέψεις που κάνεις ως παίκτης της ομάδας μας;
Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Πάντα ήταν όνειρο για εμένα το να υπογράψω με ένα τόσο μεγάλο σύλλογο και να αγωνιστώ σε αυτόν, ένα σύλλογο επιπέδου Champions League. Οι συζητήσεις είχαν αίσιο τέλος και είμαι χαρούμενος για αυτό.

Είναι το Champions League πάντοτε μία μεγάλη πρόκληση στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή;
Φυσικά! Αυτό θέλουν να κάνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Να αγωνιστούν στα μεγαλύτερα παιχνίδια, στα καλύτερα παιχνίδια. Είμαι χαρούμενος που έχω την ευκαιρία!

Θα ήθελες να στείλεις έναν μήνυμα προς τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι πάντα εκεί και δημιουργεί ζεστή ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη;
Έχω ακούσει πάρα πολλά για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Είναι πάρα πολύ καλοί, φωνάζουν πάρα πολύ δυνατά στο γήπεδο και σίγουρα αυτό είναι το ποδόσφαιρο! Η ατμόσφαιρα, η ένταση, όλα αυτά! Ελπίζω να είμαι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος θα τους αρέσει και θα εκτιμήσουν, τώρα και στο μέλλον!

Ο Ολυμπιακός μας έχει μπροστά του ένα θρυλικό ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου θα αντιμετωπίσει μερικά από τα πιο σπουδαία κλαμπ, στο ICC! Ποιες οι σκέψεις σου για τη συμμετοχή σε αυτό το τουρνουά;
Είναι πάντα καλό το να παίζεις απέναντι σε σπουδαία κλαμπ όπως αυτά που αντιμετωπίσουμε. Ένα εξ αυτών, μάλιστα, είναι και η Μάντσεστερ Σίτι, τη φανέλα της οποίας φόρεσα σε μικρή ηλικία, από 15-16 ετών έως 20. Νομίζω ότι θα είναι μία υπέροχη εμπειρία για όλους μας και μία καλή ευκαιρία για εμένα να «δηλώσω», να δείξω ποιος είμαι!


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου