ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Κάτι τρέχει με Μάντζαρη

Κάτι τρέχει με Μάντζαρη

21/06/2014 
 
Το ταξίδι του Βαγγέλη Μάντζαρη στην Κωνσταντινούπολη δίνει τροφή στα σενάρια περί επικείμενης πρότασης από την Τουρκία για την απόκτησή του. Ποια η στάση του Ολυμπιακού.

Κάτι τρέχει με Μάντζαρη
Η οικονομική διαφορά μεταξύ Ολυμπιακού και Βαγγέλη Μάντζαρη είναι μεγάλη και η απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών μπορεί να μεγαλώσει εφόσον επιβεβαιωθούν οι φήμες πως το χθεσινό ταξίδι του παίκτη στην Κωνσταντινούπολη δεν ήταν απλώς για αναψυχή.

Ο 24χρονος γκαρντ μετέβη στην Τουρκία παρέα με τη σύντροφό του, τον αδερφό του Αντώνη και τον μάνατζέρ του, αλλά φήμες θέλουν να υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από ομάδες της χώρας (πρωτίστως της Γαλατάσαραϊ), που είναι πολύ πιθανό να μετουσιωθεί σε πρόταση στον Ολυμπιακό.

Ποια είναι η στάση των «ερυθρόλευκων»; Προτίθενται να κάνουν βελτιωμένη πρόταση στον παίκτη (η πρώτη ήταν περίπου 1,1 εκατ. ευρώ για τριετές συμβόλαιο), αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα φτάσουν τις απαιτήσεις του (άρχισε από 2 και κατέβηκε στα 1,8 εκατ. ευρώ) και περιμένουν από την πλευρά του μια κίνηση καλής θέλησης. Αν οι δύο πλευρές δεν τα βρουν, υπάρχουν δύο δρόμοι: α) να μείνει ο παίκτης από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο ως το 2015 με την πιθανότητα επαναπροσέγγισης και β) να πωληθεί σε ομάδα του εξωτερικού (ούτε συζήτηση για τον Παναθηναϊκό) εφόσον υπάρξει καλή πρόταση.

Στα υπόλοιπα θέματα του Ολυμπιακού υπάρχει στασιμότητα. Δεδομένα αναζητούνται γκαρντ (ανεξάρτητα από την υπόθεση Μάντζαρη), φόργουορντ και σέντερ, ενώ εκκρεμεί η απόφαση για το μέλλον του Μπρεντ Πέτγουεϊ. Παράλληλα, τις επόμενες μέρες θα υπάρξει συνάντηση με Πρίντεζη και Σλούκα για την επέκταση και των δικών τους συμβολαίων, που λήγουν το 2015.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου