ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Η ώρα της αλήθεια για Μάντζαρη και… Λο

Η ώρα της αλήθεια για Μάντζαρη και… Λο

17/06/2014
 
 Το μεσημέρι θα γίνει η συνάντηση για την επέκταση της συνεργασίας του Βαγγέλη Μάντζαρη με τον Ολυμπιακό. Στην Αθήνα έρχεται ο Έισι Λο. Τι γίνεται με τον αντι-Περπέρογλου.

Η ώρα της αλήθεια για Μάντζαρη και… Λο
Σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας των αδερφών Αγγελόπουλων θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση για την επέκταση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Μάντζαρη.

Το «παρών» θα δώσουν πιθανώς και οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, ενώ εκεί θα είναι ο παίκτης και ο μάνατζέρ του. Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να του προτείνουν επέκταση συνεργασίας για τρία χρόνια με βελτιωμένες αποδοχές και υπάρχει αισιοδοξία για συμφωνία. Αν δεν τα βρουν, το θέμα θα παραμείνει ανοικτό και θα υπάρξει επαναπροσέγγιση στην πορεία. Πάντως από τον Ολυμπιακό καθιστούν σαφές πως δεν τίθεται θέμα να πωληθεί στον Παναθηναϊκό.

Στο μεταξύ, ο Έισι Λο ενημέρωσε πως έρχεται στην Αθήνα και ασφαλώς θα υπάρξουν συζητήσεις και για το δικό του μέλλον. Ο Αμερικανός γκαρντ συνεχίζει την αποκατάσταση μετά τη σοβαρή επέμβαση στο γόνατό του. Ο ίδιος πιθανώς να ελπίζει να πείσει τον Ολυμπιακό πως θα είναι εγκαίρως έτοιμος για τη νέα σεζόν, ωστόσο με τα τωρινά δεδομένα μοιάζει απίθανο να παραμείνει (αν ήταν 100% έτοιμος τα δεδομένα θα ήταν διαφορετικά) και πιο πιθανό να λυθεί το συμβόλαιό του. Εξάλου οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν άλλες λύσεις, με πρώτη αυτή του Μάλκολμ Ντιλέινι, που θα ξεκαθαρίσει μετά το τέλος των γερμανικών τελικών (η Μπάγερν προηγείται με 2-1 της Άλμπα και θέλει άλλη μια νίκη για τον τίτλο).

Σε ό,τι αφορά στον αντικαταστάτη του Στράτου Περπέρογλου, ο Ολυμπιακός έχει στα υπόψη τον Γιόνας Ματσιούλις και τον Μάικ Μπράμο, αλλά ακόμη δεν υπάρχουν οριστικές αποφάσεις. Τέλος, εξελίξεις θα υπάρξουν με τον Κάιλ Χάινς, καθώς ο Δημήτρης Ιτούδης που αναλαμβάνει τα ηνία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα αποφασίσει αν ο Αμερικανός σέντερ θα παραμείνει στην ομάδα (έχει συμβόλαιο) ή όχι.



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου