ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Απειλή από…Κρόιφ για Πουλίδο

Απειλή από…Κρόιφ για Πουλίδο

15/06/2014

 Ολλανδοί που ενεργούν για λογαριασμό του Κρόιφ και του Άγιαξ φέρονται, σύμφωνα με μεξικανικό Μέσο να κινούνται για τον Άλαν Πουλίδο, που έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί.

Απειλή από… Κρόιφ για Πουλίδο!
Ανταγωνισμό από έναν μεγάλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου ίσως αποκτήσει από το πουθενά ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του Άλαν Πουλίδο, αν τουλάχιστον πιστέψουμε δημοσίευμα της μεξικάνικης εφημερίδας «Record».



Σύμφωνα με αυτό, μία ομάδα Ολλανδών που παρακολουθούν στενά το μεξικανικό πρωτάθλημα και συνεργάζονται με τον Γιόχαν Κρόιφ για λογαριασμό του Άγιαξ, έχουν ξεχωρίσει τον διεθνή φορ και επιχειρούν μέσω του Τζον Βαν’τ Σιπ, που έχει «άκρες» στο Μεξικό, να έρθουν σε επαφή με την πλευρά του παίκτη και να διαπραγματευτούν μαζί του.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως «… ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει τον παίκτη ελεύθερο εκμεταλλευόμενος το χάος που υπάρχει μεταξύ των ατζέντηδων της Τίγκρες και του επιθετικού», αλλά προσθέτει πως «… οι Ολλανδοί δείχνουν αποφασισμένοι και προσφέρουν χρήματα».

Το ρεπορτάζ καταλήγει αναφέροντας πως «… θέλουν να κλείσουν τη δουλειά με τον Πουλίδο το συντομότερο δυνατό, γιατί αν ο Μιγκέλ Ερέρα (σ.σ. ομοσπονδιακός τεχνικός του Μεξικού) χρησιμοποιήσει τον παίκτη έστω και για λίγα λεπτά στο Παγκόσμιο Κύπελλο, μπορεί να προκύψουν νέοι μνηστήρες που να δυσκολέψουν τη διαπραγμάτευση».

Πάντως από τον Ολυμπιακό δεν φαίνεται να ανησυχούν, έχουν ολοκληρώσει τη συμφωνία με τον παίκτη και απομένουν κάποια διαδικαστικά ζητήματα για να τον ανακοινώσουν, παρά τις προσπάθειες της Τίγκρες να αποκομίσει όφελος ισχυριζόμενη πως έχει συμβόλαιο.

inner

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου