ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

"Μη χάσετε τον πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακό"! (video)

"Μη χάσετε τον πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακό"! (video)

15/06/2014

Ο Θρύλος και οι Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Μίλαν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Ίντερ, Ρόμα. Κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες, ανάμεσά τους και ο Ολυμπιακός θα πάρουν μέρους στο μεγάλο φιλικό τουρνουά, International Champions Cup, που θα διεξαχθεί στις ΗΠΑ.
Οι "ερυθρόλευκοι" είναι στον 2ο όμιλο μαζί με τις Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Μίλαν. Πρώτο τους ματς είναι αυτό με τους "ροσονέρι" στις 27 Ιουλίου στη Νέα Υόρκη.

Πρόκειται για ένα από τα κορυφαία φιλικά τουρνουά του καλοκαιριού με τον Ολυμπιακό να είναι εκεί και να πιστοποιεί για μια ακόμα φορά, πως συγκατελέγεται στην ελίτ της Ευρώπης.
Οι διοργανωτές μετρούν αντίστραφα για την έναρξη του τουρνούα και συνεχώς φροντίζουν να επισημαίνουν τις μεγάλες ομάδες που θα πάρουν μέρος. Έτσι έκαναν ξανά με τον Θρύλο, γράφοντας στο επίσημο προφίλ τους στο Facebook: "Μη χάσετε τον πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακό".
Επίσης ανέβασαν και το βίντεο του Olympiacos TV, αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, που είναι το τρίτο χρονικά για τους "ερυθρόλευκους" και θα διεξαχθεί στις 2 Αυγούστου στη Μινεάπολη.

Δείτε το ξανά...




ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου