ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

«Τελειώνει» ο Λο

«Τελειώνει» ο Λο

20/06/2014
 
 Μηδαμινές είναι σύμφωνα με πληροφορίες οι πιθανότητες παραμονής του Έισι Λο στον Ολυμπιακό και τη νέα περίοδο.

«Τελειώνει» ο Λο
Το ταξίδι-αστραπή του Έισι Λο στην Ελλάδα για τις ιατρικές εξετάσεις και τις συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, πυροδότησε αρκετά σενάρια αναφορικά με τη παραμονή του ή όχι και τη νέα περίοδο στους «ερυθρόλευκους». Το www.sport-fm.gr, είχε γνωστοποιήσει εδώ και μέρες τις προϋποθέσεις και τα δεδομένα για τον Αμερικανό γκαρντ, που χθες υποβλήθηκε σε εξονυχιστικά τεστ, τα αποτελέσματα των οποίων θα έκριναν σε μεγάλο βαθμό τη βάση των συζητήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται από την ΚΑΕ, τα πρώτα ευρήματα της μαγνητικής τομογραφίας δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά για την πορεία της αποθεραπείας στο γόνατο του παίκτη. Αυτό σημαίνει πως ο Λο δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει από την αρχή της νέας χρονιάς, με αποτέλεσμα η εισήγηση του ιατρικού τιμ να είναι αρνητική.

Οι δύο πλευρές δε θα συνεχίσουν μαζί και τη νέα σεζόν, αφού ο Ολυμπιακός δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν που έχει να του ανανεώσει μονομερώς το συμβόλαιο. Θα του πληρώσει ένα μικρό buy out αποδέσμευσης που προβλέπει η συνεργασία τους και ο παίκτης θα είναι ελεύθερος να συνεχίσει τη καριέρα του σε άλλη ομάδα.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου