ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

«Έρχονται» και οι επόμενοι

«Έρχονται» και οι επόμενοι

19/06/2014
 
 Μετά την απόκτηση των Γκαζαριάν και Ελαμπντελαουί, ο Ολυμπιακός έχει… κλεισμένες άλλες δύο μεταγραφές και καταβάλει προσπάθεια να πάρει τον Φινμπόγκασαν από τη Χέρενφεϊν.

«Έρχονται» και οι επόμενοι
Ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι πλέον ο Γκαζαριάν και ο Ελαμπντελαουί, ενώ παράλληλα οι Πειραιώτες έχουν… κλεισμένες άλλες δύο περιπτώσεις.


Πρόκειται για τον Άλαν Πουλίδο για τον οποίο χρειάζεται να τελειώσει το Μουντιάλ για να ταξιδέψει στην Αθήνα για τα τυπικά.

Άλλωστε, και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει επιβεβαιώσει ότι ο Μεξικανός φορ έχει υπογράψει, πότε απομένει η ανακοίνωση της απόκτησής του.

Όσον αφορά τώρα τον Παϊτίμ Κασάμι, η μεταγραφή δεν έχει τελειώσει, αφού απομένουν κάποια διαδικαστικά ζητήματα για να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Ελβετού χαφ.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες και η Χέρενφεϊν τηρούν στάση αναμονή για το θέμα του Άλφρεντ Φινμπόγκασον, η στάση του οποίου μπορεί να παίξει ρόλο στην υπόθεση.

Ο Ισλανδός επιθετικός παραμένει πρώτος στόχος των πρωταθλητών Ελλάδας, έχοντας εξασφαλίσει τη θετική απάντηση του διεθνούς άσου.

Όπως γράφει η SportDay, και άλλες ομάδες ενδιαφέρονται για τον 25χρονο παίκτη, αλλά δεν έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση και δεν φτάνουν σε καμία περίπτωση τα χρήματα που προσφέρουν οι «ερυθρόλευκοι».

Τέλος, εδώ και καιρό έχει ακουστεί το όνομα του Κώστα Γιαννούλη είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται εν όψει της νέας σεζόν.

Εκείνο που έχει ακουστεί είναι ότι θα προκύψει θέμα μόνο αν αποχωρήσει ένας εκ των Μπονγκ ή Χολέμπας, αφού ο διεθνής αριστερός μπακ αρέσει στον Ολυμπιακό.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου