ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Skysports :«Ο Κάμπελ γυρίζει στην Άρσεναλ»


Skysports :«Ο Κάμπελ γυρίζει στην Άρσεναλ»

15/06/2014
 
 Η ιστοσελίδα του Skysports ασχολείται με τον Κάμπελ μετά την χθεσινή εξαιρετική εμφάνισή με την εθνική Κόστα Ρίκας…

«Ο Κάμπελ γυρίζει στην Άρσεναλ»
Πολλές αγγλικές ιστοσελίδες, ανάμεσά της και αυτή του Skysports ασχολείται με τον Τζόελ Κάμπελ μετά τη χθεσινή εξαιρετική εμφάνιση με την εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκας.

Σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο μέχρι πρότινος άσος του Ολυμπιακού θα επιστρέψει στην Άρσεναλ για την νέα αγωνιστική σεζόν.

«Φυσικά και θα γυρίσω, αφού έχω συμβόλαιο με την Άρσεναλ», υποστήριξε ο Κάμπελ μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα του Μουντιάλ σε δήλωση την οποία και συμπεριλαμβάνει το δημοσίευμα της έγκυρης ιστοσελίδας.

Ο Κάμπελ έχει συμβόλαιο με τους «κανονιέρηδες» και οφείλει να επιστρέψει στην ομάδα του μετά το τέλος του Μουντιάλ. Αυτό φυσικά δεν αποτελεί κάποια εξέλιξη… Ίσα – ίσα που είναι κάτι γνωστό και στους υπεύθυνους του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, αυτό που γίνεται εύκολα αντιληπτό πια είναι ότι το ενδεχόμενο ο Κάμπελ να φορέσει και τη νέα σεζόν τη φανέλα του Ολυμπιακού είναι σαφώς μικρό.

Η πρώτη εμφάνιση του Κάμπελ στο Μουντιάλ έκανε τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα, ενώ έρχονται και τα δημοσιεύματα για να δείξουν ξεκάθαρα την εικόνα της κατάστασης.

Στον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να παρατήσουν την προσπάθεια για να διατηρήσουν τον Κάμπελ στο ρόστερ της ομάδας.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου