ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Μανιάτης: Τι λες ρε, εδώ δεν είναι ΠΑΟΚ-"Θάβουν" το επεισόδιο με τον Τζαβέλα

Μανιάτης: Τι λες ρε, εδώ δεν είναι ΠΑΟΚ-"Θάβουν" το επεισόδιο με τον Τζαβέλα


19/06/2014

Οι Γιώργος Τζαβέλλας και Γιάννης Μανιάτης λογόφερανε στην διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης με τους Καραγκούνη και Κονέ να μπαίνουν στην μέση για να τους χωρίσουν. Δόθηκε συνέχεια και στο ξενοδοχείο.
Θερμό φραστικό επεισόδιο στην διάρκεια της προπόνηση της Τρίτης είχαν οι Γιώργος Τζαβέλλας και Γιάννης Μανιάτης με τους δυο άσους να λογοφέρουν κατά την διάρκεια μια άσκησης δείγμα της έντασης και της πίεσης που υπάρχει στην Εθνική Ελλάδας μετά το αρνητικό αποτέλεσμα με την Κολομβία και λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση με την Ιαπωνία.

Σε μια άσκηση όπου ο Τζαβέλλας έπρεπε ναβγάζει σέντρες προς τον Μανιάτη οι πάσες του δεν ήταν καλές και μετά από τρεις-τέσσερις φορές ο μέσος της Εθνικής Ελλάδος γύρισε προς τον αριστεροπόδαρο μπακ και του είπε να συμμορφωθεί με τον διάλογο σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει και φυσικά βγαίνουν με το σταγονόμετρο να έχει ως εξής:


Ο Μανιάτης φέρεται ότι είπε στον Τζαβέλλα να είναι περισσότερο συγκεντρωμένος και να βγάζει καλύτερες σέντρες.

Ο Τζαβέλλας απάντησε με μια βαριά βρισιά προς τον μέσο της Εθνικής Ελλάδος.

Ο Μανιάτης δεν άφησε να περάσει η "μπόρα" και απάντησε με την ατάκα: Τι λες ρε, εδώ δεν είναι ΠΑΟΚ".

Σε εκείνο το σημείο οι δυο παίκτες κινήθηκαν ο ένας εναντίον του άλλου αλλά οι Καραγκούνης και Κονέ μπήκαν στην μέση προτού η ένταση και λογομαχία ξεφύγει και πάρει διαστάσεις.Αλλά το κλίμα στην ελληνική ομάδα διαταράχθηκε και αυτό φάνηκε λίγες ώρες αργότερα στο ξενοδοχείο της Εθνικής ομάδας.

Εκεί ο Μανιάτης ζήτησε σε συζητήσεις να πάρει επίσημη θέση ο Φερνάντο Σάντος για το όλο θέμα με τον Πορτογάλο τεχνικό να λέει ότι αυτά γίνονται σε προπονήσεις όπου υπάρχει ένταση και πάθος αλλά με τους ανθρώπους της ΕΠΟ να μην επιβεβαιώνουν όσα έγιναν.

Ο μέσος της Εθνικής Ελλάδος όμως ήταν ανένδοτος και σύμφωνα με πληροφορίες έκλεισε και εισιτήρια για να φύγει και να επιστρέψει στην Ελλάδα αλλά τον έπεισαν οι ψυχραιμότεροι να παραμείνει. Λίγες ώρες αργότερα, όπως φάνηκε το επεισόδιο είχε λήξει καθώς όλα τα μέλη της αποστολής αναχώρησαν για το Νατάλ χωρίς κανένα πρόβλημα.

"Θάβουν" το επεισόδιο με τον Τζαβέλα

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού Βασίλης Τοροσίδης, ο Φερνάντο Σάντος και η ΕΠΟ προσπάθησαν να "θάψουν" το επεισόδιο Μανιάτη-Τζαβέλα, ενόψει το κρίσιμου ματς με την Ιαπωνία
Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση, ο Παπασταθόπουλος και ο Τοροσίδης θεώρησαν φυσικολογική τη λογομαχία των δυο ποδοσφαιριστών και ο Σάντος έριξε τους τόνους

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού Βασίλης Τοροσίδης τόνισε: Το θέμα Τζαβέλλα-Μανιάτη δεν έχει να κάνει με το θυμό μας. Εγώ το έχω δει πολλές φορές. Πολλές φορές έχει τύχει να ανταλλάξουμε κάποιες κουβέντες στο γήπεδο οι οποίες τελειώνουν μετά".

 "Το επεισόδιο Μανιάτη-Τζαβέλλα είναι κάτι που σμβαίνει συχνά στις ομάδες. Εγώ το έχω ζήσει. Απλά μπλέχτηκαν δύο ονόματα που είχαν απασχολήσει τον τύπο και στο παρελθόν. Είναι κάτι μικρό που έγινε στην προπόνηση. Είναι μόνο για να γεμίζουμε τις ώρες μας. Έχουμε σημαντικό ματς. Είμαστε εδώ για να παλέψουμε για τη νίκη. όλοι θα δώσουν το 200%" δήλωσε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στη συνέντευξη Τύπου που γίνεται αυτή την ώρα.

Ο Φερνάντο Σαντος είπε: "Μίλησα στους δύο παίκτες. Τους μίλησα προσωπικά στον καθένα. όχι στο τηλέφωνο.΄Μιλήσαμε πολύ και σχημάτισα την εντύπωση ότι αυτά είναι παρελθόν. Έχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους και πιστεύω ότι δεν υπάρχει θέμα."

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ και αναφέρεται στο επεισόδιο που συνέβη ανάμεσα στον Γιάννη Μανιάτη και τον Γιώργο Τζαβέλλα, θέλοντας να δώσει την δική της απάντηση στα όσα γράφτηκαν για το θέμα και να εκφράσει την δική της θέση.

Σε αυτή αναφέρεται πως το περιστατικό προσέλαβε έκταση και ερμηνεία δυσανάλογη και πως οι διεθνείς εξακολουθούν να είναι αφοσιωμένοι ως ομάδα στον αγώνα με την Ιαπωνία.

Επίσης, τονίζεται πως μια στιγμιαία αντίδραση δεν μπορεί ούτε να αλλοιώσει ούτε να ακυρώσει το βασικό συστατικό επιτυχίας της Εθνικής, που είναι και θα παραμείνει ό,τι ήταν πάντοτε: ομάδα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Εξ αφορμής των δημοσιευμάτων που περιγράφουν θερμό επεισόδιο μεταξύ των διεθνών ποδοσφαιριστών Γιάννη Μανιάτη και Γιώργου Τζαβέλλα, επισημαίνονται τα εξής:

Μια στιγμή έντασης στην προπόνηση της 17/6/2014, συνήθης στην καθημερινή ροή και λειτουργία μιας ομάδας, προσέλαβε έκταση και ερμηνεία δυσανάλογη με το περιστατικό.

Όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη της αποστολής της Εθνικής Ανδρών, εξακολουθούν να είναι αφοσιωμένοι, ως ομάδα, στον αυριανό αγώνα εναντίον της Ιαπωνίας, αντιλαμβανόμενοι απολύτως την κρισιμότητά του για την έκβαση της επιδιωκόμενης πρόκρισης στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μια στιγμιαία αντίδραση, συνεπώς, δεν μπορεί ούτε να αλλοιώσει ούτε να ακυρώσει το βασικό συστατικό επιτυχίας της Εθνικής, που είναι και θα παραμείνει ό,τι ήταν πάντοτε: ομάδα.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου