ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού για την εμφάνιση των ερυθρολεύκων στο ματς κόντρα στην Δόξα Δράμας.
Οι περισσότεροι παίκτες του Ολυμπιακού βρέθηκαν σε κακή μέρα και ήταν απογοητευτικοί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Στην άμυνα δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα, αλλά δεν ήταν δημιουργικοί στη μεσαία γραμμή, ενώ στην επίθεση έκαναν ελάχιστες φάσεις. Η κριτική των παικτών του Ερνέστο Βαλβέρδε
Μέγκιερι: Απειλήθηκε ελάχιστες φορές στο ματς, αλλά αντέδρασε σωστά όποτε χρειάστηκε, εκτός από μία φάση στο πρώτο ημίχρονο που βρέθηκε εκτός θέσης.

Τοροσίδης: Τον περιμέναμε καλύτερο σε αυτό το ματς, καθώς θα μπορούσε να παίξει μόνος του όλη την γραμμή, λόγω χαμηλής δυναμικότητας του αντιπάλου. Αμυντικά δεν αντιμετώπισε πρόβλημα, αλλά στην επίθεση έκανε λίγες κούρσες, επιχειρώντας κυρίως να βγάζει σέντρες.

Παπαδόπουλος: Δεν ένιωσε απειλή στο κέντρο της άμυνας, με εξαίρεση το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Οι τοποθετήσεις του σωστές, αν και στην τελευταία φάση του αγώνα, αντί να βγάλει σέντρα, επιχείρησε να κάνει ατομική προσπάθεια στην επίθεση χάνοντας την μπάλα...

Μέλμπεργκ: Εξαιρετικός στην άμυνα, ενώ σε μία επικίνδυνη αντεπίθεση της Δράμας έδιωξε αποτελεσματικά την μπάλα από την περιοχή του Μέγκερι. Σταθερός και ουσιαστικός, δίχως να αντιμετωπίσει πρόβλημα. Στα τελευταία λεπτά, όντας φιλότιμος, έπαιξε ακόμη και ως... σέντερ φορ για να βοηθήσει στην επίθεση.

Μαρκάνο: Αν και δεν ένιωσε κίνδυνο από τον Σοϊλέδη στην άμυνα, ελάχιστες φορές ανέβηκε στην επίθεση, ενώ οι σέντρες του δεν ήταν καλές.

Μανιάτης: Έκανε καλό παιχνίδι, λειτούργησε σωστά ως "κόφτης" στην μεσαία γραμμή, καθώς και οι πάσες του ήταν σωστές, ενώ όποτε του δόθηκε η ευκαιρία πήρε πρωτοβουλίες και δοκίμασε σουτ. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Βαλβέρδε τον άφησε μόνο του στον άξονα, αλλά και πάλι αντεπεξήλθε στις απαιτήσεις, κάνοντας πολλά χιλιόμετρα.

Μακούν: Δεν ήταν ιδιαίτερα δραστήριος στον άξονα, καθώς η μπάλα δεν πέρασε πολλές φορές από τα πόδια του. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την απόδοση του, βγήκε μπροστά, αλλά ο Βαλβέρδε τον έκανε αλλαγή.

Φουστέρ: Ξεκίνησε το ματς δραστήριος, αλλά στη συνέχεια έπεσε η απόδοση του, έως και το ημίχρονο που έγινε αλλαγή. Πήρε κάποιες πρωτοβουλίες στην επίθεση, έβγαλε ορισμένες πάσες, αλλά "χάθηκε" στη συνέχεια.

Φετφατζίδης: Δεν του βγήκε το παιχνίδι. Αν και σε πολλές φάσεις ταλαιπώρησε την μπάλα, καθώς αναλώθηκε σε δίχως ουσία ατομικές ενέργειες, ο Βαλβέρδε τον εμπιστεύθηκε σε όλο το παιχνίδι, δίχως λόγο. Με βάση απόδοσης θα έπρεπε να είχε γίνει αλλαγή. Έδειξε διάθεση, αλλά δεν ήταν καλός.

Μιραλάς: Ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι, είχε διάθεση και έτρεξε πολύ στην επίθεση. Στο πρώτο λεπτό το ματς αστόχησε σε ένα μοναδικό τετ-α-τετ ώστε να άνοιγε το σκορ. Αν έμπαινε η μπάλα στα δίχτυα το ματς θα είχε διαφορετική εξέλιξη. Δοκίμασε και άλλα σουτ, αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός.

Πάντελιτς: Δεν του βγήκε επίσης το παιχνίδι. Σε αρκετές φάσεις βρέθηκε σε θέση οφσάιντ, ενώ τα σουτ που δοκίμασε, όταν του δόθηκε η ευκαιρία, δεν βρήκαν στόχο. Ήταν μέσα στις φάσεις, αλλά δεν είχε και την τύχη με το μέρος του.

Γέστε: Ο Βαλβέρδε τον χρησιμοποίησε στο δεύτερο 45λεπτο, περιμένοντας από εκείνον την "γλυκιά" πάσα, την κατάλληλη ασίστ, αλλά ο Ισπανός δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ούτε και να οργανώσει το παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Τζεμπούρ: Είχε δοκάρι στο Καυτανζόγλειο, αλλά πέρα από κάποια σουτ, δεν μπόρεσε να βρεθεί σε φάση υπό καλές προϋποθέσεις ώστε να σκοράρει. Χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή, αλλά δεν κατάφερε να αλλάξει και την εικόνα του αγώνα.

Μόνχε: Δεν έδωσε το κάτι παραπάνω, ούτε προσέφερε τόνωση στην επίθεση του Ολυμπιακού. Δεν βοήθησε, ενώ αρκέστηκε σε κάποιες κακές σέντρες.

 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου