ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Εξάρα σε φιλικό η Σάλκε

Εξάρα σε φιλικό η Σάλκε

Σε φιλική αναμέτρηση η Σάλκε επικράτησε με 6-0 της ερασιτεχνικής Έρντενμπρουκ. Χατ τρικ πέτυχε ο Αφελάι, δύο γκολ ο Ομπάσι. Με 4-2-3-1 αγωνίστηκαν οι "βασιλικοί μπλε".
Αυτό το Σαββατοκύριακο (8-9/9) δεν διεξήχθησαν τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη εξαιτίας των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014. Το ίδιο ασφαλώς ισχύει και στη Γερμανία και για τον λόγο αυτό η Σάλκε είχε προγραμματίσει ένα φιλικό ματς με την ερασιτεχνική Έρντενμπρουκ, προκειμένου οι παίκτες της να μη μείνουν δίχως παιχνίδια στα πόδια τους.
Όχι πως ο τεχνικός της γερμανικής ομάδας, Χουμπ Στέφενς, είχε πολλούς επαγγελματίες στην διάθεση του. Μόλις τρεις παίκτες της Σάλκε ήταν διαθέσιμοι και οι υπόλοιποι προέρχονταν από τις Ακαδημίες.

Ωστόσο ο Στέφενες ήθελε να διαπιστώσει κυρίως την κατάσταση του Ιμπραχίμ Αφελάι και θα πρέπει να έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από όσα είδε. Ο Ολλανδός άσος πέτυχε τρία γκολ στο 6-0 επί της Έρντενμπουργκ και έδειξε απόλυτα έτοιμος να βοηθήσει αμέσως την Σάλκε στις υποχρεώσεις της σε Μπουντεσλίγκα και Champions League.

Πολύ καλός ήταν και ο φορ Ομπάσι που πέτυχε δύο γκολ, ενώ σκόρερ χρίστηκε και ο Μέγιερ. Τη θέση του Χίλντεμπραντ κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Ούνερσταλ και μάλλον αυτόν θα προτιμήσει ο Στέφενς και για το ματς με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ο τεχνικός της Σάλκε παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1, μια διάταξη που προτιμά στα περισσότερα ματς των "βασιλικών μπλε", ενώ συνολικά δεν είχε στην διάθεση του 13 παίκτες που έλειπαν σε διεθνείς υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες των χωρών τους.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου