ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Προφορική συμφωνία για Ρουίς

Προφορική συμφωνία για Ρουίς

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε προφορική συμφωνία με την Χιμνάσια Λα Πλάτα για την μεταγραφή του 18χρονου Αργεντίνου μεσοεπιθετικού, Άλαν Ρουίς. Επένδυση για το μέλλον. Κοντά στα 600 χιλιάρικα για το 60% του.
Οι Νταμπλούχοι Ελλάδας συνεχίζουν να κάνουν μεταγραφικές κινήσεις έχοντας το βλέμμα τους στραμμένο στο μέλλον. Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, ήρθε σε προφορική συμφωνία με τη Χιμνάσια Λα Πλάτα για την μεταγραφή του 18χρονου (19/8/1993) ταλαντούχου Αργεντινού μεσοεπιθετικού, Άλαν Ρουίς, με τους ερυθρόλευκους να εκτιμούν πως βρήκαν παίκτη-διαμάντι.
 
Οι ερυθρόλευκοι ποντάρουν στην αξία του νεαρού ποδοσφαιριστή, με το τμήμα σκάουτινγκ των Πειραιωτών να επισημαίνει πως πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Αργεντινή και εκτιμούν πως η τιμή του στο μέλλον θα εκτοξευθεί. Ο νεαρός Λατινοαμερικανός χαφ, μπορεί να παίξει με άνεση είτε ως επιτελικός μέσος, είτε στα άκρα, διαθέτοντας πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και ταχύτητα. Ήδη είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της πατρίδας του (Κ-20), έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με την Χιμνάσια Λα Πλάτα.

Ο Ολυμπιακός, μάλιστα, του δείχνει τεράστια εμπιστοσύνη, καθώς οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να προσφέρουν στην ομάδα του κοντά στα 600 (ίσως και 700) χιλιάρικα για να αποκτήσει το 60% των δικαιωμάτων του. Για την περίπτωση του αριστεροπόδαρου Άλαν Ρουίς είναι ενήμερος και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος και έχει δώσει το "ΟΚ" για να προχωρήσει η μεταγραφή.

Δεν έχει, πάντως, κοινοτικό διαβατήριο ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, ενώ όταν θα έρθει στο Ρέντη θα αποφασιστεί το αν θα μείνει στην πρώτη ομάδα ή αν θα πάει στην δεύτερη λόγω του Champions League Νέων, στο οποίο θα λάβουν μέρος οι ερυθρόλευκοι.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου