ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Αγγλια - Σουηδια 3-2 Οι ενδεκαδες και τα γκολ του αγωνα(video)

Αγγλια - Σουηδια 3-2 Οι ενδεκαδες και τα γκολ του αγωνα(video)

15/6/2012



Θίο… δώρο! (vid)
Η Αγγλία ήταν με την πλάτη στον τοίχο…
Οι Σουηδοί με πρωταγωνιστή τον Μέλμπεργκ είχαν κάνει το μεταξύ τους ματς για τον 4ο όμιλο, 2-1.
Εκεί ο Χότζον έριξε στο ματς τον Θίο Γουόλκοτ ο οποίος τα άλλαξε όλα… Με δικό του γκολ (64΄) και ασιστ στον Γουέλμπεκ(78΄) –έβαλε το γκολ του Euro μέχρι τώρα- έδωσε στα «τρία λιοντάρια» την νίκη με σκορ 3-2 και τα έστειλε να… συγκατοικήσουν με τέσσερις πόντους με τους Γάλλους στην κορυφή της βαθμολογίας ενώ οι Σουηδοί αποχαιρέτησαν...

Ίσως στο καλύτερο ματς του Euro μέχρι τώρα, η διακύμανση και η αλλαγή της εικόνας του αγώνα, καθήλωνε. Ο Κάρολ στο 23΄με κεφαλιά έκανε το 1-0 για μία Αγγλία που είχε τον έλεγχο σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Οι Σουηδοί μπήκαν για την ανατροπή και την πέτυχαν με τον Μέλμπεργκ να πετυχαίνει ένα γκολ(59΄) και να οδηγεί τον Τζόνσον στο αυτογκόλ δέκα λεπτά πριν, γύρισαν το ματς. Ο Γουόλκοτ όμως μπήκε ορεξάτος και οδήγησε τα «τρία λιοντάρια» στην νίκη.

Σουηδία:
Ίσακσον, Μέλμπεργκ, Μ. Όλσον, Γ. Όλσον, Γκράνκβιστ (66΄Λούστιγκ), Ελμ (81΄Βίλχεμσον), Λάρσον, Σβένσον, Κάλστρομ, Ιμπραΐμοβιτς, Ελμάντερ (79΄Ρόζενμπεργκ)

Αγγλία: Χαρτ, Τζόνσον, Κόουλ, Τέρι, Λέσκοτ, Τζέραρντ, Γιανγκ, Μίλνερ (60΄Γουόλκοτ), Πάρκερ, Κάρολ, Γουέλμπεκ (89΄Τσάμπερλεϊν)

Τα γκολ του αγωνα:

Sweden 2-3 England (Euro 2012 - Group D) All Goals από fasthighlights-2012

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου