ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ελεύθερος ο Μπέος!

Ελεύθερος ο Μπέος!

14/6/2012

Ελεύθερος ο Μπέος!  
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά από ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου Εφετών ο Αχιλλέας Μπέος. Ο πρώην μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου ήταν προφυλακισμένος από τον Ιούνιο του 2011 ως βασικός κατηγορούμενος για το σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες. Πλέον αναμένεται να οριστεί δικάσιμος, ενδεχομένως εντός του 2013.

Ο Αχιλλέας Μπέος θα πρέπει να πληρώσει 300.000 ευρώ ως εγγύηση, ενώ του απαγορεύεται η έξοδος από τη χώρα και η ενασχόληση με οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα. Αντίθετα, ο Γιώργος Τσακογιάννης και ο Βασίλης Καρακούλιας, παραμένουν προφυλακισμένοι για την ίδια υπόθεση, κάτι που θα διαρκέσει το πολύ έως το τέλος του Δεκεμβρίου 2012, οπότε και συμπληρώνεται το 18μηνο.

Ο τέταρτος προφυλακισμένος Μάκης Ψωμιάδης θα απολογηθεί στον ειδικό εφέτη ανακριτή, Γιώργο Καλόφωνο, τον προσεχή Σεπτέμβρη και τουλάχιστον μέχρι τότε θα παραμείνει έγκλειστος. Στο τέλος του καλοκαιριού (και παρά τις προσδοκίες για γρήγορες διαδικασίες) θα κληθούν σε απολογία και οι υπόλοιποι 68 ποινικά διωκόμενοι (εκτός των Μποροβήλου, Μπάκου που ήδη απολογήθηκαν).


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου