ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Ηττημένος πρωταγωνιστής ο Μέλμπεργκ

Ηττημένος πρωταγωνιστής ο Μέλμπεργκ

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ έβαλε ένα γκολ αλλά η εθνική του έχασε από την Αγγλία με σκορ 3-2, σε ένα καταπληκτικό ματς που είχε ανατροπές στο σκορ και σασπένς.
Η Σουηδία με... ενάμιση γκολ του Μέλμπεργκ έκανε ανατροπή κόντρα στην Αγγλία, αλλά αυτή έκανε με την σειρά της ανατροπή και επικράτησε με 3-2 σε ένα super ματς. Νοκ-άουτ οι Σκανδιναβοί, με Γαλλία στην κορυφή οι Άγγλοι που είχαν σκόρερς και κορυφαίους τους Κάρολ, Γουόλκοτ και Γουέλμπεκ.
 

Από το σέντρα του Τζέραρντ ο Κάρολ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 23', αλλά η Σουηδία με... ενάμιση γκολ του Όλοφ Μέλμπεργκ έκανε την ανατροπή.


Από πλασέ του πέτυχε αυτογκόλ στο 49' ο Γκλεν Τζόνσον και ο αμυντικός του Ολυμπιακού στο 59' σκόραρε με κεφαλιά για την ανατροπή.

Ο Γουόλκοτ μπήκε στο ματς στο 61', ισοφάρισε σε 2-2 στο 64' και στο 78' έκανε την ασίστ στον Ντάνι Γουέλμπεκ, για να πετύχει ένα καταπληκτικό γκολ με "τακουνάκι" ο επιθετικός της ManUtd και να χαρίσει την νίκη με 3-2 στους Βρετανούς.

Αγγλία και Γαλλία έχουν από 4 βαθμούς, η Ουκρανία έχει 3 και η Σουηδία κανέναν, έτσι έμεινε εκτός συνέχειας.

Αν η ομάδα του Ρόι Χόντσον πάρει απλά ισοπαλία από την Ουκρανία στην 3η αγωνιστική εξασφαλίζει πρόκριση, ενώ η πρώτη θέση ενδεχομένως να κριθεί στην διαφορά τερμάτων μεταξύ Γάλλων και Άγγλων.

Τα στοιχεία του ματς

Σκόρερς: 49' αυτ. Γκλεν Τζόνσον, 59' Μέλμπεργκ / 23' Κάρολ, 64' Γουόλκοτ, 78' Γουέλμπεκ
Γήπεδο: "Olympic Stadium", Κίεβο
Διαιτητής: Ντάμιρ Σκόμινα (Σλοβενία)

ΣΟΥΗΔΙΑ: Ίσακσον, Γκράνβιστ (66' Λούστιγκ), Μέλμπεργκ, Γιόνας Όλσον, Μάρτιν Όλσον, Σβένσον, Σέλστρεμ, Σεμπάστιαν Λάρσον, Ράσμους Ελμ (81' Βίλχεμσον), Ιμπραχίμοβιτς, Ελμάντερ (79' Ρόσενμπεργκ).

ΑΓΓΛΙΑ: Χαρτ, Γκλεν Τζόνσον, Τέρι, Λέσκοτ, Άσλεϊ Κόουλ, Σκοτ Πάρκερ, Τζέραρντ, Μίλνερ (61' Γουόλκοτ), Άσλεϊ Γιανγκ, Γουέλμπεκ, Κάρολ.

*κίτρινες κάρτες: 63' Μέλμπεργκ, 72' Γιόνας Όλσον / 58' Μίλνερ

**κόκκινες κάρτες: -

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου