ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Δηλωσεις Μανιάτη-Tοροσίδη

Δηλωσεις  Μανιάτη-Tοροσίδη

 12/6/2012 

Μανιάτης: "Δεν ξέρω τι παθαίνουμε"

Απογοητευμένος για το αγωνιστικό πρόσωπο της Εθνικής ομάδας στα πρώτα λεπτά και του δεύτερου αγώνα του Euro, δήλωσε ο Γιάννης Μανιάτης.
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού υπογράμμισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του αδίκησαν τον εαυτό τους.
 
"Δεν μπήκαμε καλά στο ματς όπως και κόντρα στην Πολωνία. Λέγαμε και μεταξύ μας ότι έπρεπε να μπούμε δυνατά γιατί οι Τσέχοι ξέραμε ότι θα μπουν με πάθος. Αδικήσαμε τον εαυτό μας, τι να πω… Είμαστε πολύ καλή ομάδα, μάλλον πρέπει να δεχθούμε γκολ για να ξυπνήσουμε… Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε", είπε αρχικά ο Γιάννης Μανιάτης.

Για την εικόνα της ομάδας μετά το 2-0 τόνισε: "Είδαμε ξανά ότι μόλις βρεθήκαμε πίσω άλλαξε η εικόνα μας. Αυτό δεν είναι σωστό. Πρέπει να μπαίνουμε από την αρχή έτσι. Σήμερα το πληρώσαμε με δύο τέρματα. Πάμε τώρα για τη νίκη με την Ρωσία. Δεν είναι στο χέρι μας, αλλά εμείς θα πάμε για τη νίκη".

Tοροσίδης: "Φταίμε όλοι"

Ο Βασίλης Τοροσίδης υπογράμμισε πως δεν μπορεί να καταλάβει τι φταίει και η Εθνική ομάδα έχει αρχίσει τόσο άσχημα και τα δύο παιχνίδια της, μέχρι στιγμής, στο Euro.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν μπορούσε να πιστέψει το κακό ξεκίνημα της Εθνικής απέναντι στην Τσεχία...
 
"Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει που και σήμερα μπήκαμε τόσο κακά", τόνισε ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού και συνέχισε:

"Έτυχε η Τσεχία να κάνει δύο ευκαιρίες και να πετύχει δύο γκολ. Από εκεί και πέρα ξυπνήσαμε, αλλά ξυπνήσαμε αργά. Από το 20'-25' του αγώνα αρχίσαμε να μπαίνουμε στο παιχνίδι. Μέχρι το τέλος ήμασταν κυρίαρχοι του αγώνα, αλλά τελικά φάνηκε ότι ήταν αργά.

Φταίμει όλοι. Είπαμε να μην κάνουμε το ίδιο λάθος με το παιχνίδι με την Πολωνία, αλλά τελικά το κάναμε και μάλιστα δύο φορές. Δείξαμε χαρακτήρα στη συνέχεια. Μειώσαμε και είχαμε ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε και ήρθε η ήττα.

Χθες στη συνέντευξη Τύπου είπα ότι δεν θέλω να κρίνω διαιτητές. Λάθος που επαναλαμβάνεται, όμως, παύει να είναι λάθος. Δεν ξέρω γιατί τα κάνουν αυτά οι διαιτητές. Βάζω το ανθρώπινο λάθος, αλλά μέχρι ένα όριο.

Στο ημίχρονο λέγαμε ότι θα μπορέσουμε να ισοφαρίσουμε. Τουλάχιστον να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσα.

Εννοείται, οι Έλληνες πρέπει να μας πιστέψουν. Όλοι θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη με τη Ρωσία για να πάρουμε την πρόκριση. Μαθηματικά ελπίζουμε".

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου