ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Φερνάντεζ, Μασάδο και Μπελούτσι στη λίστα του Ζαρντίμ (videos)

Φερνάντεζ, Μασάδο και Μπελούτσι στη λίστα του Ζαρντίμ (videos)

Τρεις παίκτες έχει ξεχωρίσει έως τώρα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για την θέση του επιτελικού χαφ και αυτοί είναι οι Ματίας Φερνάντεζ, Πάολο Μασάδο και Φερνάντο Μπελούτσι (videos).
Με την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας να πλησιάζει σιγά - σιγά (4 Ιουλίου η πρώτη συγκέντρωση στο Ρέντη - 6 Ιουλίου αναχώρηση για το Άνκερκιχ), στον Ολυμπιακό κορυφώνεται η αναζήτηση του παίκτη - ηγέτη που θα δώσει το κάτι παραπάνω στη μεσαία γραμμή της ομάδας.
 
Μάλιστα οι ερυθρόλευκοι έχουν δώσει το ελεύθερο στον Λεονάρντο Ζαρντίμ να προτείνει μια λίστα με ποδοσφαιριστές που πιστεύει πως θα μπορούσαν να προσδώσουν ποιότητα στον άξονα των χαφ, με τον 38χρονο τεχνικό να έχει ήδη ξεχωρίσει τρεις παίκτες τους οποίους γνωρίζει καλά από το πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Αυτοί είναι οι Ματίας Φερνάντεζ της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, Πάολο Μασάδο της Τουλούζ και ο γνωστός μας από το προηγούμενο πέρασμα του από τον Ολυμπιακό, Φερνάντο Μπελούτσι.

Ο Φερνάντεζ είναι ένας χαφ με εκπληκτική τεχνική, έφεση στις στημένες φάσεις, αριστεροπόδαρος και ηγέτης της Εθνικής Χιλής.

Στα 27 του χρόνια, με αρκετή εμπειρία από την Ευρώπη, όπου πρωτοήρθε το καλοκαίρι του 2006 για λογαριασμό της Βιγιαρεάλ.

Με το "κίτρινο υποβρύχιο" πραγματοποίησε 71 εμφανίσεις (με 7 γκολ), πριν μεταγραφεί το 2009 στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας με τη φανέλα της οποίας έχει σκοράρει 12 φορές σε 69 παιχνίδια.

Στην Εθνική ομάδα της Χιλής αγωνίζεται από το 2005 και μετράει 13 τέρματα σε 50 ματς. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Κόλο - Κόλο το 2004 και μέχρι να φύγει για την Ευρώπη είχε 37 γκολ σε 82 εμφανίσεις. Το συμβόλαιο του Φερνάντεζ με την Σπόρτινγκ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2013, οπότε οι Πορτογάλοι είναι πιθανό να σκέφτονται την πώληση του (η Βιγιαρεάλ δικαιούται το 20% της μεταπώλησης) καθώς από τον επόμενο Γενάρη μπορεί να τον χάσουν δίχως να βάλουν ούτε ευρώ στα ταμεία τους.




Ο δεύτερος στην λίστα του Ζαρντίμ, είναι ο Πάολο Μασάδο, με τον 26χρονο μέσο της Τουλούζ να βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στο μεταγραφικό στόχαστρο των ερυθρολεύκων. Θεωρητικά είναι η πιο προσιτή οικονομικά περίπτωση, καθώς παραχωρείται με 2.5 εκατομμύρια ευρώ από την Τουλούζ, ποσό το οποίο ενδεχομένως να πέσει στην διαδικασία των διαπραγματεύσεων. Οι Πειραιώτες ωστόσο ψάχνουν για κάτι καλύτερο, χωρίς να αποκλείουν βέβαια τη λύση του Μασάδο.


 
Τρίτος στη λίστα του Ζαρντίμ είναι ένας παλιός γνώριμος. Ο λόγος φυσικά για τον Φερνάντο Μπελούτσι που αγωνίζεται στην Πόρτο. Ο Αργεντινός δεν χρειάζεται συστάσεις καθώς άπαντες τον γνωρίζουν από΄το προηγούμενο πέρασμα του από τον Ολυμπιακό, ωστόσο η δική του περίπτωση είναι αρκετά δύσκολη καθώς οι "δράκοι" τον παραχωρούν μόνο με κανονική μεταγραφή ζητώντας το ποσό των 3.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι τρεις προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές βρίσκονται τη δεδομένη στιγμή στην κορυφή της λίστας του Ζαρντίμ, χωρίς όμως να έχει ληφθεί ακόμη κάποια οριστική απόφαση. Στην πορεία πιθανόν να προκύψουν κι άλλες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου