ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Aνακοινώθηκε επίσημα το διαζύγιο με Ίβκοβιτς

Aνακοινώθηκε επίσημα το διαζύγιο με Ίβκοβιτς

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα το τέλος της συνεργασίας της με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο Ντούντα θα συνεχίσει ως προπονητής μόνο στην εθνική Σερβίας και σε κανέναν άλλο σύλλογο.
Παρελθόν και επίσημα αποτελεί από τον Ολυμπιακό ο προπονητής της ομάδας, Ντούσαν Ίβκοβιτς, ένα μήνα μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Ο Σέρβος τεχνικός συναντήθηκε το απόγευμα (19:00) της Παρασκευής (15/6) με τον Αντιπρόεδρο της πειραϊκής ΚΑΕ, Γιώργο Σκινδήλια, με τον Ντούντα να του ανακοινώνει πως θα ήθελε να ξεκουραστεί και να μην δουλέψει σε σύλλογο για την επόμενη σεζόν, τονίζοντας στην διοίκηση πως θα συνεχίσει ως κόουτς μοναχά στην εθνική ομάδα της πατρίδας του.
 
Έκπληκτοι έμειναν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος από την απόφαση του 69χρονου τεχνικού, καθώς το κλίμα για την ανανέωση της συνεργασίας του φαινόταν θετικό το τελευταίο διάστημα. Τελικά, όμως, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ξάφνιασε τους πάντες με την απόφαση του ώστε να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, αρνούμενος να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία των ερυθρολεύκων.

Η πειραϊκή ΚΑΕ εξέφρασε την διάθεση της στον Ντούσαν Ίβκοβιτς ώστε να ανανεώσουν την μεταξύ τους συνεργασία, του κατέθεσε επίσημη πρόταση, αλλά ο Ντούντα επέμεινε στην απόφαση του για ξεκούραση, ξεκαθαρίζοντας στην διοίκηση του Ολυμπιακού πως η επιλογή του αυτή δεν έχει να κάνει με ενδιαφέρον άλλου συλλόγου. Ως γνωστόν η Φενέρμπαχτσε τον πολιορκεί, αλλά ο έμπειρος κόουτς επεσήμανε στους ερυθρόλευκους πως θα παραμείνει προπονητής μόνο για την Σερβία.

Ο αρχιτέκτονας την τρομερής ομάδας που δημιούργησε κατά την διάρκειας αυτής της ονειρεμένης σεζόν (2011-12), στην οποία ο Ολυμπιακός κατέκτησε τόσο την Ευρωλίγκα, όσο και το Πρωτάθλημα Ελλάδας, αποτελεί παρελθόν από το μεγάλο λιμάνι. Στην παρακάτω ανακοίνωση της η πειραϊκή ΚΑΕ ευχαρίστησε θερμά τον Ντούσαν Ίβκοβιτς για την μεταξύ τους συνεργασία, με τον Ντούντα να δηλώνει στην διοίκηση πως αν δουλέψει ξανά σύλλογο θα είναι μονάχα για τους Πειραιώτες.

Η ανακοίνωση:

"Στη σημερινή συνάντηση με τον κ. Ίβκοβιτς που πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρωτοβουλία της ΚΑΕ Ολυμπιακός, η διοίκηση της ομάδας πρότεινε στον κ. Ίβκοβιτς την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο κ. Ίβκοβιτς ενημέρωσε την ΚΑΕ πως αποφάσισε να συνεχίσει μόνο στην Εθνική Σερβίας, για λόγους που εξήγησε και που η ΚΑΕ Ολυμπιακός σέβεται απολύτως. Ο κ. Ίβκοβιτς επεσήμανε στη διοίκηση της ΚΑΕ ότι αν αποφασίσει στο μέλλον να δουλέψει ξανά σε συλλογικό επίπεδο θα είναι μόνο για τον Ολυμπιακό.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Ίβκοβιτς  για την άψογη συνεργασία που είχε μαζί του τα δυο αυτά χρόνια και ιδιαιτέρως για τη μεγάλη συνεισφορά του στην ιστορική φετινή σεζόν."

www.redplanet.gr/b

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου