ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΠΕΡΣΙΝΟΙ ΠΟΥΣ...ΔΕΣ ΦΕΤΙΝΟΙ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ

...αυτο το πραγμα μου ηρθε στο μυαλο αδερφια βλεποντας τα εξωφυλλα των πρασινοφυλλαδων σημερα το πρωι.Αγριογατος ο Βασιλακης...βρε τον κερατουκλη...τα εχωσε λεει στον Μαρινακη...ναι...στον καθρεφτη του σπιτιου του.Αμ η Πανκοταικη συμμαχια?....ανακοινωση καταπελτης...για προστασια της Εθνικης απο τον Βαγγο...προστασια της Εθνικης η του "Ψηλου Σισσε" ρε ψευτες για να του ξεπληρωσετε την αβαντα με την αδειοδοτηση?


Μια ζωη υπουλοι και παρασκηνιακοι...αν ειχατε μυαλο θα σκεφτοσασταν πως στην ιδια θεση με τον Αβρααμ θα μπορουσε να ηταν και καποιος δικος σας παικτης,αλλα που μυαλο? Σας το πηρε ο Θρυλος μαζι με τις κουπες και τωρα για να σας εχουν σε καταστολη για τα μυρια δεινα που αντιμετωπιζετε σας πετανε το κουτοχορτο της πολωσης...και καλα τον εβαλε στην θεση του ο Κωσταντινου τον Βαγγελη και καπακια η Παναθηναικη συμμαχια τον αποτελειωσε με την ανακοινωση της...και παψατε να χρωστατε τωρα!!!ΒΑΖΕΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...ΜΑΣΑΤΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΝΙΓΕΙΣ...ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΑΠΕΣ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΕΚΑΚΙΑ...ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ?...ΒΑΣΕΙ ΤΙΤΛΩΝ? ΜΠΑΑΑ....ΒΑΣΕΙ ΝΙΚΩΝ ΣΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ?ΜΠΑΑΑΑ...ΤΑΙΖΕ ΚΙ ΕΣΥ...ΜΠΟΡΕΙΣ!!!

Ομπραντοβιτς τελος....ο προπονηταρας εφυγε λογω μπατζετ...ΦΥΓΟΠΟΝΟΣ...ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΛΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΣΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ...ΓΙΑ ΦΑΚΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ!!!

Βαγγελη τρεμε ερχεται ο Αλαφουζος και κραταει τον Κωνσταντινου...προσεχε μην σε λερωσουν με κραγιον.

Με τοσους φορεις που εχετε βγαλει ρε Μπαναθες και τετοια σλογκαν του στυλ "Σπασε τα δεσμα" " ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ" εχετε καταντησει φιλοζωικη...βαλτε και το χερι στην τσεπη...οχι μονο παραγγελιες!!!

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου