ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Εγχειρίστηκε με απόλυτη επιτυχία ο Παπαδόπουλος

Εγχειρίστηκε με απόλυτη επιτυχία ο Παπαδόπουλος

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος υποβλήθηκε σε επέμβαση από τον Δρ. Ούλριχ Μπένις και η εικόνα που είχαν οι γιατροί μετά την εγχείρηση είναι ότι όλα πήγαν περίφημα. Σε έξι μήνες υπολογίζεται η επάνοδος του 28χρονου στόπερ στην ενεργό δράση.
Λίγο μετά τις 20:00 (και όχι πιο νωρίς, όπως βιάστηκαν πολλοί...) η ώρα Ελλάδας ολοκληρώθηκε η επέμβαση του Αβραάμ Παπαδόπουλου στην Γερμανία.
 
Το ευχάριστο είναι πως η εγχείρηση στο γόνατο του 28χρονου στόπερ στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, όπως διαβεβαίωναν οι γιατροί και έδειξαν τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων με την ολοκλήρωση της επέμβασης.

Ο Αβραάμ χειρουργήθηκε από τον Δρ. Ούλριχ Μπένις, ειδικό σε θέματα αποκατάστασης που αφορούν ρήξη χιαστού, συνδέσμων ή μηνίσκου. Ο συγκεκριμένος χειρούργος ορθοπεδικός είναι ο άνθρωπος που ανέλαβε τον Λιούμπομιρ Φέισα, δίνοντας στους ερυθρόλευκους έναν πλήρη φάκελο με κάθε βήμα που έπρεπε να ακολουθήσει ο Σέρβος σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα προκειμένου να γυρίσει υγιής στα γήπεδο.

Στην επέμβαση ήταν βεβαίως παρών και ο γιατρός του Ολυμπιακού, κ. Χρήστος Θέος και η εικόνα που υπάρχει για τον παίκτη είναι πως όλα πήγαν εξαιρετικά.

Από την Τρίτη (12/6), ο Αβραάμ ξεκινάει την αποκατάσταση του και σε έξι μήνες θα είναι ξανά κοντά στην ομάδα και η πεποίθηση όλων είναι πως θα γυρίσει καλύτερος και πιο δυνατός από κάθε άλλη φορά!


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου