ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Σπανούλης: "Εφικτός στόχος οι Ολυμπιακοί Αγώνες"

Σπανούλης: "Εφικτός στόχος οι Ολυμπιακοί Αγώνες"

Την αισιοδοξία του πως η Εθνική ομάδα θα βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, μέσω του προολυμπιακού τουρνουά, εξέφρασε ο Βασίλης Σπανούλης στην πρώτη συγκέντρωση των διεθνών.
Για πρώτη φορά συναντήθηκαν τη Δευτέρα (11/6) οι διεθνείς μας καλαθοσφαιριστές, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά.
 
Ο Βασίλης Σπανούλης σε δηλώσεις του τόνισε πως ο στόχος της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου είναι εφικτός, τονίζοντας πως είναι υπερήφανος να φορά τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, την οποία θα βοηθά για όσο βαστάνε τα πόδια του.

"Σίγουρα ο στόχος είναι εφικτός, έχουμε και κάποια προβλήματα με τους παίκτες που λείπουν, αφού δεν έχουν τελειώσει ακόμα οι υποχρεώσεις τους με τις ομάδες τους. Σιγά σιγά θα ενσωματωθούν όλοι. Είναι η ύψιστη στιγμή για όλους μας η συμμετοχή με το εθνόσημο. Έλειψα ένα χρόνο, λόγω τραυματισμού, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Πάντα είμαι στις υπηρεσίες της ομάδας. Είμαι πολύ περήφανος κι όσο αντέχουν τα πόδια μου θα βοηθάω την ομάδα", υποστήριξε αρχικά ο 29χρονος κόμπο γκαρντ του Ολυμπιακού και στη συνέχεια επεσήμανε η Εθνική ομάδα δεν έχει χρώμα και όλοι οι διεθνείς είναι μια παρέα, προσπαθώντας για το καλύτερο με τα γαλανόλευκα.

"Έχουμε γιορτάσει αρκετά τις τελευταίες ημέρες (σ.σ. με τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό), θα πρέπει να αλλάξουμε τσιπ. Άλλο η ομάδα σου, άλλο η Εθνική. Η Εθνική ομάδα δεν έχει χρώμα. Όλοι είμαστε περήφανοι γι' αυτή, είμαστε μια παρέα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας, δεν ξεκινάμε όλοι μαζί, δεν ξεκουραστήκαμε όσο θέλαμε, αλλά όπως είπα και πριν πρέπει να αλλάξουμε τσιπ στο μυαλό μας. Να αφήσουμε πίσω την χρονιά και να συγκεντρωθούμε στην ομάδα.

Οι εννέα μήνες που πέρασαν ήταν κοπιαστικοί, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε τον στόχο που έχουμε μπροστά μας".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου