ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Γαλλια - Ουκρανια 2-0 Οι ενδεκαδες και τα γκολ του αγωνα(video)

Γαλλια - Ουκρανια 2-0 Οι ενδεκαδες και τα γκολ του αγωνα(video)

15/6/2012



Δι-γκολόρ!
Η Γαλλία δεν επηρεάστηκε ούτε από την καταιγίδα που έφερε διακοπή μιας ώρας στο παιχνίδι, ούτε από τις αστραπές, ούτε από την έδρα.

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, νίκησε 2-0 τους Ουκρανούς στο Ντόνετσκ, πάτησε κορυφή στον Δ’ Όμιλο του Euro και ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο Σουδία-Αγγλία, οι «τρικολόρ» ορίζουν αυτοί την τύχη τους την τελευταία αγωνιστική.

Ο Μενέζ κορυφαίος του αγώνα έβαλε το πρώτο γκολ των Γάλλων στη διοργάνωση και ο Καμπάιγ στο 56’ «κλείδωσε» τη νίκη που έφερε την ομάδα του Μπλαν στην κορυφή του ομίλου.

Πώς έπαιξαν:

Ουκρανία: Ο Όλεγκ Μπλαχίν, παρέταξε την ομάδα του με ένα αρκετά επιθετικογενές σχήμα. Με 4-4-2. Ο Πιάτοφ κάτω από τα δοκάρια, οι Γκούσεφ, Μίχαλικ, Κατσερίντι, Σέλιν από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Στο κέντρο, ο Τίμοστσουκ ως αμυντικό χαφ, μπροστά του ο Ναζαρένκο, δεξιά ο Γιαρμολένκο, αριστερά ο Κονοπλιάνκα και ο Βορονίν με τον Σεφτσένκο στην επίθεση.

Γαλλία: Με το ίδιο σύστημα, αλλά με αλλαγές σε πρόσωπα παρέταξε την ομάδα του ο Λοράν Μπλαν. Στο τέρμα ήταν και πάλι ο Γιορίς. Στην άμυνα, από δεξιά προς τα αριστερά, οι Ντεμπισί, Ραμί, Μεξές, Κλισί. Ο Ντιαρά αμυντικός μέσος και μπροστά του οι Νασρί, Καμπάιγ. Στην επίθεση, ο Μενέζ δεξιά, ο Ριμπερί αριστερά και στην κορυφή ο Μπενζεμά.

Ουκρανία (Μπλαχίν): Πιάτοφ, Γκούσεφ, Μίχαλικ, Καχερίδι, Σελίν, Τίμοστσουκ, Βορονίν(46’ Ντέβιτς), Γιαρμολένκο (68’Αλίεφ), Ναζαρένκο(60’Μιλέφσκι), Κονοπλιάνκα, Σεφτσένκο

Στον πάγκο: Κοβάλ, Γκοριανόφ, Κούσερ, Σέφτσουκ, Ρακίτσκι, Μπούτκο, Γκαρμάς, Ρόταν, Σελέζνιοφ

Γαλλία (Μπλαν): Γιορίς, Ντεμπισί, Ραμί, Μεξές, Κλισί, Ντιαρά, Νασρί, Καμπάιγ (68’ Εμβιλά) Μενέζ (73’ Μαρτέν), Ριμπερί, Μπενζεμά (76’ Ζιρού)

Στον πάγκο: Μανταντά, Ρασό, Εβρά, Ρεβεγιέρ, Κοσιελνί, Βαλμπουενά, Ματουιντί, Μαλουντά, Μπεν Αρφά

Τα γκολ του αγωνα:

UK 0.1 FRA από Hihi2Hihi2


UK 0.2 FRA από Hihi2Hihi2

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου