ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Καμπιονατο...μεταγραφικος πυρετος στην Ιταλια!!!

Μεταγραφικος πυρετος στην Ιταλια,Ιντερ,Μιλαν,Γιουβε παραχωρουν αλλα
και εξεταζουν παιχτες για την νεα χρονια

13/6/2012




Το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ ζητάει η Ίντερ από τη Ρεάλ Μαδρίτης για να παραχωρήσει τον Μαϊκόν. O νέος τεχνικός των «νερατζούρι», Αντρέα Στραματσιόνι έχει σκοπό να στηριχθεί σε νεότερους ποδοσφαιριστές, με τον Βραζιλιάνο αμυντικό να μην χωράει σε αυτό το πλάνο.

Tην απόκτηση του επιθετικού της Ρόμα, Πάμπλο Οσβάλντο, εξετάζει η Μίλαν, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου. Ο 26χρονος παίκτης, δεν βρίσκεται στα πλάνα του νέου τεχνικού των «τζιαλορίσι», Ζντένεκ Ζέμαν και οι διοικούντες είναι έτοιμοι να τον παραχωρήσουν, ούτως ώστε να εξοικονομήσει μέρος από τα 17,5 εκατ. ευρώ που δαπάνησε για να τον αποκτήσει από την Εσπανιόλ.

Σε 46 εκατομμύρια ευρώ ανέρχεται το ύψος της προσφορά της Παρί Σεν Ζερμέν για την αγορά του Τιάγκο Σίλβα από την Μίλαν. Την πρόταση της γαλλικής ομάδας (και ουσιαστικά την παραχώρησή του στον παριζιάνικο σύλλογο) επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο πρόεδρος των Μιλανέζων, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Έτοιμη να κάνει πρόταση στη Νάπολι για να αποκτήσει τον Έντινσον Καβάνι είναι η Γιουβέντους, σύμφωνα με την εφημερίδα “Tuttosport”. Η πρόταση αυτή αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες μέρες, αν η προσπάθεια των «μπιανκονέρι» να αποκτήσουν τον Φαν Πέρσι δεν ευδοκιμήσει.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου