ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Επιφυλακτικός η αρνητικός ο Κολοσσός"Τράϊ"?ΝΑΙ...δηλαδη..ΟΧΙ !!!

Επιφυλακτικός η αρνητικός ο Κολοσσός"Τράϊ"?ΝΑΙ...δηλαδη..ΟΧΙ !!!

15/6/2012

Ολοκληρώθηκε το ραντεβού ανάμεσα σε Δημητρέλο και Δέλλα με βασικό θέμα τα οφειλόμενα της ΑΕΚ προς τον Κολοσσό. Φιλολογική συζήτηση και για τον πάγκο της Ένωσης. Δύσκολα αυτή τη στιγμή να αναλάβει ο "Τράϊ".
Δέλλας, Σπάτα, ΑΕΚ, προπονητικό
Όπως σχολιάζει και το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ, η συνάντηση ανάμεσα στον Δέλλα και τον πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, έγινε για τα οφειλόμενα της Ένωσης προς τον παλαίμαχο αμυντικό του δικεφάλου. Αυτή τη στιγμή είναι και τα περισσότερα από κάθε άλλον παίκτη της ΑΕΚ καθώς το ποσό φτάνει τις 300.000. Αυτή είναι η μισή αλήθεια...
Η άλλη μισή, είναι το θέμα του προπονητή που συζήτησαν οι δύο πλευρές με τους ανθρώπους του δικεφάλου να προτείνουν στον πρώην αρχηγό της ΑΕΚ να αναλάβει πόστο τη νέα σεζόν στον πάγκο της ομάδας. Οι δύο ώρες συζήτησης φανερώνουν πως η κουβέντα δεν έμεινε στα οικονομικά.
Βασική προϋπόθεση, να υπάρχει ΑΕΚ

Οι διοίκηση της ΑΕΚ σέβεται στον μέγιστο βαθμό την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του Τραϊανού Δέλλα για τον λόγο αυτό θεωρούν πως το μέλλον της ομάδας πρέπει να έχει μέσα τον Κολοσσό.
Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, έκανε μια συζήτηση θέλοντας να μάθει τις απόψεις και τις προτάσεις που μπορεί να έχει ο Τράι για το συγκεκριμένο ζήτημα. Φυσικά αν κάτι χαρακτηρίζει τον αρχηγό του δικεφάλου είνα η σοβαρότητα και για αυτό το λόγο, η κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα δεν επιτρέπει σε κανέναν να σκέφτεται το μέλλον με αισιοδοξία.
Για αυτό το λόγο, η ατάκα κλειδί που ακούστηκε από τον Δέλλα ήταν: "Αρχικά πρέπει να υπάρχει ΑΕΚ", δείγμα των προθέσεων του, θέλοντας να δώσει να καταλάβουν οι άνθρωποι της Ένωσης πως για να προχωρήσει ο ίδιος σε ένα τέτοιο βήμα, θα πρέπει να υπάρχει ένα πλάνο χωρίς προβλήματα και χωρίς εμπόδια (βλ. πληρωμές παικτών).
Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού για την συνέχεια και όλα θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα της Κυριακής στις εκλογές και το πως θα εξελιχθεί η επόμενη μέρα στην ΑΕΚ.

ALEX WEB RADIO/TV




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου