ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Αφιέρωμα Τσέχων στον Χολέβα

Αφιέρωμα Τσέχων στον Χολέβα 

12/6/2012

Η τσέχικη ιστοσελίδα «sportovninoviny.cz» έκανε ένα μίνι αφιέρωμα στον διεθνή αμυντικό του Θρύλου Χοσέ Χολέβα, με αφορμή την κρίσιμη αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με την Τσεχία.

Το αφιέρωμα στο νέο πρόσωπο της Εθνικής μας, Χοσέ Χολέβα, κάνει αναφορές στην καριέρα του διεθνή «ερυθρόλευκου» παίκτη και σε σημαντικά γεγονότα της ζωής του, που παραλίγο να τον αποτρέψουν από το να βρίσκεται τώρα στα γήπεδα. Το άρθρο μάλιστα παραθέτει λόγια του ίδιου του παίκτη:

«Η μητέρα μου ήθελε να σπουδάσω και να βρω μια καλή δουλειά. Μια φορά ήρθε και με βρήκε ο προπονητής από την Ακαδημία της Άιντραχτ και μας είπε πως με θέλει. Η μητέρα μου του είπε όχι και του έκλεισε την πόρτα κατάμουτρα».

«Δεν είχα άλλη επιλογή από το να αφήσω το ποδόσφαιρο και να ξεκινήσω δουλειά. Βρήκα μια θέση σε εργοστάσιο κατασκευής μικροτσίπ, όπου πέρασα εκεί τέσσερα χρόνια. Τότε έπαιζα με πολλά παιδιά που αγωνίζονταν στην Άουγκσμπουργκ και τη Βόλφσμπουργκ, όπου πίστευα πως τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Αυτό μου έδωσε κίνητρο να προσπαθήσω ξανά. Ως ερασιτέχνης μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω με τη Μόναχο 1860, για το οποίο είμαι πολύ χαρούμενος».
Το δημοσίευμα ολοκληρώνεται με την πορεία του Χολέβα από τη Γερμανία στους «ερυθρόλευκους», με τους οποίους έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις που τον καθιέρωσαν στην 11άδα αλλά του άνοιξαν και την πόρτα στην Εθνική Ελλάδας.



www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου