ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Ίβκοβιτς: "Σας ευχαριστώ από καρδιάς"

Ίβκοβιτς: "Σας ευχαριστώ από καρδιάς"

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ευχαρίστησε από καρδιάς ολόκληρη την οικογένεια του Ολυμπιακού για την συνεργασία τους και εξήγησε με επίσημη δήλωση του τους λόγους που αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα.
Ύστερα από δύο σερί χρόνια παρουσίας του στο μεγάλο λιμάνι, στην δεύτερη περίοδο παρουσίας του στον Ολυμπιακό (1996-1999), ο Ντούσαν Ίβκοβιτς γνωστοποίησε στην διοίκηση την διάθεση του να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία των ερυθρολεύκων για λόγους ξεκούρασης. Ο Σέρβος τεχνικός, μάλιστα, πραγματοποίησε επίσημη τοποθέτηση, κατά την οποία εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να φύγει από τον Πειραιά. Ο Ντούντα τα πήρε όλα και... έφυγε, καθώς κατέκτησε με τους Πειραιώτες ένα Κύπελλο πέρσι και Ευρωλίγκα-Πρωτάθλημα φέτος.
 
Η δήλωση του Ντούσαν Ίβκοβιτς:

Ο Σέρβος τεχνικός, δήλωσε: "Στη σημερινή μας προγραμματισμένη συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλο και τον αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Σκινδήλια συζητήσαμε και αναλύσαμε τόσο τις συνθήκες που διαμορφώνονται στο ελληνικό μπάσκετ και τον Ολυμπιακό σε περίοδο οικονομικής κρίσης, όσο και τη δική μου καταπόνηση τα τρία τελευταία χρόνια με την ταυτόχρονη ενασχόλησή μου με την Εθνική Σερβίας και τον Ολυμπιακό. Ως αποτέλεσμα των ανωτέρω, οδηγούμε στην απόφαση να μην παραμείνω στην ομάδα.

Αποχωρώντας θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους προέδρους, τους διοικούντες, τους συνεργάτες μου, τους παίκτες και όλους τους φίλους του Ολυμπιακού".

Olympiacos BC 2011 - 2012 The Road to Redemption... από Pireotis7

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου