ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Έξω φρενών με Μέλμπεργκ

Έξω φρενών με Μέλμπεργκ

Έξω φρενών είναι στον Ολυμπιακό με την συμπεριφορά του Μέλμπεργκ. Αν και ο Σουηδός ξέρει για τον τραυματισμό του Αβραάμ, δεν έχει απαντήσει. Σκέφτονται ακόμη και το ενδεχόμενο να τον αφήσουν ελεύθερο.
Έντονα δυσαρεστημένοι είναι στον Ολυμπιακό με την όλη στάση και συμπεριφορά που έχει παρουσιάσει τους τελευταίους δύο μήνες, περίπου, ο Όλοφ Μέλμπεργκ και ειδικά τις τελευταίες μέρες.
 
Από την πειραϊκή ΠΑΕ έχουν δείξει όλο αυτό το διάστημα τεράστια υπομονή και κατανόηση με την περίπτωση του Όλοφ Μέλμπεργκ. Λόγω της μεγάλης προσφοράς του στην ομάδα, αλλά και της γενικότερης άριστης συμπεριφοράς του στα τρία χρόνια παρουσία του στον Πειραιά, είτε εντός γηπέδων, είτε εκτός, φέρονται με ευγένεια και σεβασμό απέναντι στον Σουηδό στόπερ, αντιμετωπίζοντας με μεγάλη κατανόηση, καλή διάθεση και υπομονή το θέμα του.

Οι ερυθρόλευκοι, ως γνωστόν, έχουν καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Σκανδιναβό σέντερ-μπακ για μονοετές συμβόλαιο με αποδοχές (καθαρές) που φτάνουν το 1.000.000 ευρώ, τονίζοντας του πως στο ενδεχόμενο επίτευξης στόχων, δηλαδή Πρωτάθλημα, Κύπελλο (τίτλους που είναι φαβορί ώστε να τους πάρει ο Ολυμπιακός), το κασέ του θα φτάσει το 1.300.000 ευρώ.

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ, όμως, πέρα το γεγονός πως δεν του άρεσε η προσφορά των Πειραιωτών, επιθυμώντας να έμεναν οι αποδοχές του ως είχαν (1.500.000 ευρώ καθαρά) ζήτησε και ένα χρονικό διάστημα ώστε να σκεφτεί και να αποφασίσει. Μόνο που οι μέρες περνούν και ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός δεν έχει απαντήσει ακόμη στον Ολυμπιακό, δίνοντας την εντύπωση πως περιμένει να διακριθεί στο Euro 2012, ελπίζοντας να βρει μία καλύτερη πρόταση. Και αν από μία πλευρά αυτό έχει μία λογική, διότι ο ποδοσφαιριστής είναι επαγγελματίας, στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο είναι έντονα δυσαρεστημένοι με τον Όλοφ Μέλμπεργκ και με άλλα πράγματα.

Καταρχάς, πέρα το γεγονός πως έχει αργήσει πάρα πολύ να απαντήσει, εκπέμποντας μία "ψυχρότητα" με την συμπεριφορά του, δεν έχει ενδιαφερθεί ούτε καν με τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Όχι μόνο στο να προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον Έλληνα διεθνή, αλλά σκεπτόμενος και πως η ομάδα "χάνει" τον έναν βασικό κεντρικό της αμυντικό λόγω τραυματισμού για τους επόμενους έξι μήνες, και με εκείνον (έτερο βασικό στόπερ) αμφίβολο για το αν θα συνεχίσει, δεν έχει ούτε καν ενδιαφερθεί -νιαστεί- να ενημερώσει τον Ολυμπιακό μία ώρα νωρίτερα για τις διαθέσεις του, ώστε και η διοίκηση να ξέρει το τι θα κάνει με τον προγραμματισμό της ενόψει της νέας σεζόν. Η συμπεριφορά του χαρακτηρίζεται εγωιστική από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο και οι Πειραιώτες  δηλώνουν έξω φρενών με τον Σκανδιναβό σέντερ-μπακ.

Στον Πειραιά, μάλιστα, είναι τόσο πολύ εκνευρισμένοι με τον Όλοφ Μέλμπεργκ, σε σημείο που σκέφτονται ακόμη και το ενδεχόμενο να πάρουν απόφαση με το να μην του ανανεώσουν το συμβόλαιο, αφήνοντας τον ελεύθερο ώστε να συνεχίσει την καριέρα του όπου αλλού θέλει. Η διοίκηση, επίσης, τονίζει πως ναι μεν τρέφει μεγάλη εκτίμηση για τον Σουηδό στόπερ, αλλά πάνω απ' όλα είναι ο Ολυμπιακός.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου