ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Αναμένουν τα αποτελέσματα των εκλογών

Αναμένουν τα αποτελέσματα των εκλογών

Η σχετική καθυστέρηση που υπάρχει στον Ολυμπιακό στα θέματα ανανεώσεων έχει να κάνει με το ότι η οικογένεια Αγγελόπουλου αναμένει τα αποτελέσματα των εκλογών. Μετά από αυτές τα ραντεβού.
Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, είναι επιχειρηματίες παγκόσμιου βεληνεκούς. Πέρα από την ασχολία τους με την "ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ", τα δύο αδέλφια, μαζί με τον πατέρα τους, Κώνσταντίνο Αγγελόπουλο, "έχτισαν" και την εφοπλιστική εταιρεία "Arcadia" το 1998, η οποία συγκαταλέγεται στις κορυφαίες στην υφήλιο. Μάλιστα έχει πάρει και βραβείο για "Tanker Company of the year". Καταλαβαίνεται, λοιπόν, πως η οικονομική-πολτική κατάσταση της χώρας τους ενδιαφέρει και παρακολουθούν με αγωνία τις τελευταίες εξελίξεις.
 
Για αυτό τον λόγο, λοιπόν, έχουν "παγώσει" τα όποια ραντεβού που απασχολούν την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Οι συναντήσεις θα γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα, μετά τις εκλογές της Κυριακής (17/6), με τα κύρια ζητήματα να είναι οι ανανεώσεις των συμβολαίων με τους Ντούσαν Ίβκοβιτς, Γιώργο Πρίντεζη και Κώστα Σλούκα.

Το πως θα συνεχίσουν ενόψει της νέας σεζόν οι πρόεδροι των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης, εν μέρει, θα έχει να κάνει και με τα αποτελέσματα των εκλογών. Θέλουν να δουν το ποια θα είναι η νέα κυβέρνηση και το πλάνο που που θα ακολουθήσει για την οικονομική κατάσταση της χώρας, για να έχουν μία εικόνα και εκείνοι ώστε να προχωρήσουν αναλόγως, είτε στις επιχειρήσεις τους, είτε στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Η οικονομική πολιτική-τακτική που θα ακολουθηθεί και φέτος στην ΚΑΕ Ολυμπιακός θα είναι η ίδια με την περσινή. Στο ίδιο μοντέλο.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου