ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Σιγα-σιγα με...ελαφρα...

 Σιγα-σιγα με...ελαφρα...
15/6/2012

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό θα αποτελέσει  ο Σαριέγκι. Ο Βάσκος αμυντικός δέχτηκε κρούση για την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά δεν φάνηκε  «ζεστός». Δίχως να έχει γίνει γνωστή η πρόταση που του έγινε (σίγουρα χαμηλότερη από τις 350.000 ευρώ που λάμβανε), ο 33χρονος άσος φέρεται να κλίνει προς την αποχώρηση από την Ελλάδα μετά από πέντε χρόνια.

Πρόθεσή του είναι φαίνεται πως είναι να επιστρέψει στην πατρίδα του ή να παίξει στην κοντινή Γαλλία, ενώ τόσο η κατάσταση στην Ελλάδα, όσο και το γεγονός ότι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν τον προόριζε για βασικό την ερχόμενη περίοδο επηρέασαν τη στάση του. Δεδομένης και της αποχώρησης του Σεντρίκ Καντέ, ο Παναθηναϊκός πλέον θα χρειαστεί να κινηθεί για δύο αμυντικούς, καθώς έχει απομείνει μόνο ο Μπουμσόνγκ.

Μήνυμα σε Κατσουράνη

Επικοινωνία με τον Κώστα Κατσουράνη είχε ο Δημήτρης Γόντικας για να τον διαβεβαιώσει πως δεν έχουν βάση όσα γράφτηκαν χθες σε μερίδα του Τύπου περί εισήγησης του Ζεσουάλδο Φερέιρα να αποδεσμευτεί για λόγους αγωνιστικούς αλλά και συμπεριφοράς στα αποδυτήρια. «Μην ακούς τίποτα. Όταν επιστρέψεις από το Euro, θα συζητήσουμε», ήταν το μήνυμα του προέδρου της ΠΑΕ στον διεθνή μεσοαμυντικό. «Έχω ένα χρόνο συμβόλαιο και θα ακούσω τι έχει να μου πει η διοίκηση», είναι η στάση του ποδοσφαιριστή, στον οποίο αναμένεται να προταθεί μείωση συμβολαίου.

Ακολουθούν Σπυρόπουλος, «Μπουμ» και Καραγκούνης

Ο Νίκος Σπυρόπουλος έχει συμβόλαιο ανάλογο με του Γιόσου Σαριέγκι και θα του προταθεί ανανέωση με μείωση αποδοχών. Μέχρι χθες δεν είχε γίνει κάποια επαφή μαζί του, αλλά είναι θέμα ημερών. Στο τέλος του μήνα θα γίνουν συζητήσεις με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και τον Γιώργο Καραγκούνη. Στον πρώτο θα προταθεί μείωση συμβολαίου, ενώ στον δεύτερο ανανέωση με χαμηλότερες απολαβές.

* Την προσεχή Δευτέρα θα ανακοινωθεί η ανανέωση της συνεργασίας με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα για δύο χρόνια, καθώς ο Πορτογάλος προπονητής επιστρέφει από διακοπές την Κυριακή. Μετά την αποχώρηση των Ζοσέ Γκόμες και Ρουί Σίλβα, έχει απομείνει στο τιμ μόνο ο Νούνο Αλμέιδα, που θα πλαισιωθεί με έναν ακόμη Πορτογάλο και πιθανώς έναν ακόμη Έλληνα (υποψήφιος ο Γιάννης Βονόρτας).

* Στην Κίνα και την ομάδα Σαντόνγκ Λούνενγκ, όπου προπονητής είναι ο Χενκ Τεν Κάτε, αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Σιμάο. Λέγεται πως στον Μοζαμβικανό αμυντικό χαφ έχει προταθεί συμβόλαιο 700.000 ευρώ ετησίως.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου