ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Πρεμιερ Λιγκ...Τα ποδοσφαιρικα νεα της Αγγλιας!!!

Σαρωνει ο Φαν Περσι,Βιλας Μποας για Τοτεναμ,Λαουντρουπ στην Σουονσι,δυναμικα για Μπεν Αρφα η Τσελσι

15/6/2012




Τα ατομικά βραβεία σαρώνει ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, μετά την φετινή, παραγωγικότατη σεζόν που έκανε. Ο αρχηγός της Άρσεναλ ψηφίστηκε από τους οπαδούς της Premier League ως ο κορυφαίος παίκτης της σεζόν, με την συγκεκριμένη ατομική διάκριση να είναι η τρίτη μέσα στη σεζόν, έχοντας ήδη βγει πρώτος στις προτιμήσεις των συντακτών και των ποδοσφαιριστών

Άκουσε τις φήμες, το σκέφτηκε και... του άρεσε! Ο Αντρέ Βίλας - Μπόας έμαθε για την υποψηφιότητά του για την τεχνική ηγεσία της Τότεναμ μετά την απόλυση του Χάρι Ρέντναπ και εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να αντικαταστήσει τον Άγγλο κόουτς στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Στον πάγκο της Σουόνσι θα κάθεται από τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο Μίκαελ Λάουντρουπ! Σύμφωνα με πληροφορίες του «SkySports», η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι οριστική και αυτό που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας τους!
(Getty Images/Ideal Images)
Μετά τον Μαρίν και τον Αζάρ, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς συνεχίζει δυναμικά την ενίσχυση του ρόστερ της Τσέλσι και ένα από τα ονόματα που βρίσκονται αρκετά ψηλά στη λίστα των «μπλε» για το φετινό καλοκαίρι, είναι του Χατέμ Μπεν Αρφά!

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου