ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ήρθε στην Αθήνα ο Ζαρντίμ

Ήρθε στην Αθήνα ο Ζαρντίμ

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης στην Αθήνα και... σηκώνει μανίκια για δουλειά. Θα έχει συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την Τετάρτη θα παρουσιαστεί.
Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (12/6) ο νέος προπονητής των Νταμπλούχων Ελλάδας, Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο Πορτογάλος τεχνικός επέστρεψε στην πατρίδα μας και... σηκώνει μανίκια για δουλειά, ώστε να οργανώσει και να φτιάξει την ομάδα του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν
 
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα έχει συνάντηση το απόγευμα της Τρίτης (12/6) με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, ώστε να συζητήσουν για την ομάδα των ερυθρολεύκων. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα μιλήσει με τον διοικητικό ηγέτη των Πειραιωτών για μεταγραφικά θέματα, θα αναφέρει τους ποδοσφαιριστές που θα επιθυμούσε να έρθουν στο μεγάλο λιμάνι, ενώ θα πει και τις εντυπώσεις του για την εικόνα που αποκόμισε βλέποντας τα dvd με τους αγώνες των Νταμπλούχων Ελλάδας από την σεζόν που πέρασε.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μελέτησε τα παιχνίδια των ερυθρολεύκων στο διάστημα που βρέθηκε στην πατρίδα του και έχει σχηματίσει άποψη για το υπάρχον ρόστερ, ενω είναι και ενήμερος είτε για τους παίκτες που είναι προς ανανέωση, είτε και για αυτούς που ήρθαν. Ο νέος κόουτς του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει υπογράψει συμβόλαιο διετές, θα παρουσιαστεί επίσημα από την διοίκηση την Τετάρτη (13/6) το μεσημέρι (14:00) στην αίθουσα "Αχιλλέας Γραμματικόπουλος" του "Γεώργιος Καραϊσκάκης".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου