ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Serie A...Τα γεγονοτα στο Ιταλικο ποδοσφαιρο!!!

Μαχη για Αντερσον,δεν φευγει ο Σεζαρ,Τζαγκοεφ θελει και η Ρομα,Μειρελες "χτυπαει" η Ναπολι,Παρμα κοιταει Λοπεζ,αυξηση θελει ο Σιλβα

15/6/2012



(Gettyimages/Idealimages)
Για την υπογραφή του Άντερσον κονταροχτυπιούνται Ίντερ και Μίλαν, με τις δύο ομάδες να επιθυμούν να συνεχίσουν την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τους. Πρόθυμη να πουλήσει τον Βραζιλιάνο άσο είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Για τον 24χρονο μέσο δαπανήθηκαν 30 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2007 για να αφήσει την Πόρτο για το Μάντσεστερ. Ωστόσο, με την παρουσία του στους «κόκκινους διαβόλους» δεν δικαιολόγησε το συγκεκριμένο ποσό. Πλέον, ο Φέργκιουσον είναι ανοιχτός σε προτάσεις για να μπορέσει να εξισορροπήσει τον αρνητικό ισολογισμό του συλλόγου. Εκεί θέλουν να «πατήσουν» και οι δύο ομάδες του Μιλάνου και όπως όλα δείχνουν το ποσό της μεταγραφής δεν θα ξεπεράσει τα 18 εκατ. ευρώ.
Getty Images/Ideal Images
Τέλος στις φήμες που τον θέλουν να φεύγει από την Ίντερ, έβαλε ο Ζούλιο Σέζαρ. Ο τερματοφύλακας των «νερατζούρι» τόνισε πως είναι χαρούμενος στο Μιλάνο και συμπλήρωσε πως δεν είναι στις προθέσεις του να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα.

Μετά την Άρσεναλ που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, έτοιμη είναι και η Ρόμα να καταθέσει πρόταση στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, προκειμένου να προλάβει τους Άγγλους.
Μια από τις αποκαλύψεις του Euro είναι, αναμφίβολα, ο Άλαν Τζαγκόεφ. Ο Ρώσος μεσοεπιθετικός έχει πετύχει τρία γκολ στα πρώτα δύο παιχνίδια και έχει αναδειχτεί σε ηγέτη της ομάδας του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ενδιαφερθούν αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι για να τον αποκτήσουν. Πρώτη κινήθηκε η Άρσεναλ, που φέρεται να προσφέρει στην ομάδα του Τζαγκόεφ 15 εκατ. ευρώ, αν και το συμβόλαιό του με την ΤΣΣΚΑ λήγει τον ερχόμενο Δεκέμβριο.
Τα σχέδια των «κανονιέρηδων» προσπαθεί να χαλάσει η Ρόμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ιταλικού “calcionews24.com” οι Ιταλοί θα κάνουν τη δική τους πρόταση στην ΤΣΣΚΑ, ελπίζοντας να κάνουν δικό τους τον παίκτη.

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Ραούλ Μεϊρέλες είναι η Νάπολι, σύμφωνα με την «Gazzetta dello sport». Η διοίκηση της ομάδας του ιταλικού Νότου είναι αποφασισμένη να ενισχύσει το ρόστερ, ειδικά μετά την παραχώρηση του Λαβέτσι στην Παρί.
Η μεταγραφική ενίσχυση της Νάπολι αποτελεί προτεραιότητα για τον ιδιοκτήτη της ομάδας Αουρέλιο ντε Λαουρέντις. Ιδίως μετά την πώληση του Εζεκιέλ Λαβέτσι στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο ντε Λαουρέντις είναι αποφασισμένος να δημιουργήσει ένα πιο ισχυρό σύνολο, σε σχέση με το περσινό. Με αυτό το σκεπτικό η Νάπολι είναι έτοιμη να κάνει κρούση στο Ραούλ ΜεϊρέλεςΓια την αριστερή πτέρυγα οι Ναπολιτάνοι έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Αλί Σισοκό της Λιόν. Πληροφορίες που φτάνουν από την Ιταλία κάνουν λόγο για διαπραγματεύσεις σε εξέλιξη ανάμεσα στις διοικήσεις των δύο ομάδων. Αν αυτές οι διαπραγματεύσεις δεν αποφέρουν καρπούς, ως εναλλακτική λύση προκρίνεται ο Πάμπλο Αρμέρο της Ουντινέζε

Τον Μάξι Λόπεζ ονειρεύονται οι άνθρωποι της Πάρμα ως τον νέο ηγέτη της επιθετικής γραμμής τους. Ο Αργεντινός φορ δύσκολα θα παραμείνει και την επόμενη χρονιά στη Μίλαν και οι «Εμιλιάνοι» ετοιμάζονται να του κάνουν πρόταση, προκειμένου να τον κάνουν δικό τους.
Η διοίκηση της Πάρμα προσπαθεί να εντοπίσει τον επιθετικό εκείνο που θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος της ομάδας την επόμενη χρονιά. Τις τελευταίες μέρες έχει ακουστεί το όνομα του Μάξι Λόπεζ, τον οποίο θέλουν πολύ οι Εμιλιάνοι.

Αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του φέρεται να απαιτεί ο Τιάγκο Σίλβα, μετά το διαφαινόμενο «ναυάγιο» της μεταγραφής του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός επιθυμεί να εισπράττει το ίδιο ποσό με τον συμπατριώτη του Ρομπίνιο.
Το σίριαλ της μεταγραφής του Τιάγκο Σίλβα από τη Μίλαν στην Παρί Σεν Ζερμέν μοιάζει να φτάνει στο τέλος του. Μετά από μια σειρά ανατροπών, όλα δείχνουν πως ο κεντρικός αμυντικός θα παραμείνει στην ομάδα του Μιλάνου.
Ο Τιάγκο Σίλβα δεν πρέπει να έμεινε ευχαριστημένος με αυτή την εξέλιξη και αναμένεται να το δείξει και με πράξεις τις επόμενες μέρεςΟ Σίλβα έχει συμβόλαιο που του αποφέρει 4 εκατ. ευρώ το χρόνο. Τώρα και μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ο παίκτης θα ζητήσει γενναία αύξηση, απαιτώντας 6.5 εκατ. ευρώ, ποσό που εισπράττει και ο Ρομπίνιο.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου