ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Καμπιονατο...οι κυριοτερες ειδησεις του Ιταλικου ποδοσφαιρου!!!

Ισλα στην Γιουβε,θελει Ποουλσεν η Ναπολι,το "αυριο" του Τζεναρο,δεν φευγει ο Τζιλαρντινο,αβεβαιο το γηπεδικο για Λατσιο
14/6/2012



Την μεταγραφή του Μαουρίσιο Ίσλα από την Ουντινέζε στην Γιουβέντους προανήγγειλε ο μάνατζερ του παίκτη μιλώντας σε ιταλική ιστοσελίδα. Μάλιστα, δήλωσε πως το μόνο που απομένει για να ανακοινωθεί ο παίκτης είναι να ρυθμιστούν ορισμένες λεπτομέρειες στο συμβόλαιο του με τη «Γηραιά Κυρία».
(Gettyimages/Idealimages)
Την απάντηση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο αριστερό άκρο της άμυνας φέρεται να βρήκε η Νάπολι, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου. Ο Σίμον Πόουλσεν φημολογείται ότι βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των «παρτενοπέι», οι οποίοι ψάχνονται να ενισχυθούν στη συγκεκριμένη θέση την ερχόμενη περίοδο.

Το μέλλον του Τζενάρο Γκατούζο αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες. Ο σκληροτράχηλος μέσος της Μίλαν δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στους «ροσονέρι» και περιμένει τις εξελίξεις στη Γκλάσγκοου Ρέιντζερς, προκειμένου να επιστρέψει στη Σκωτία, όπου έπαιξε την περίοδο 97-98.

Ο μάνατζερ του Ρίνο Γκατούζο, Αντρέα Ντ’Αμίκο, μιλώντας στο μικρόφωνο του ιταλικού καναλιού “Sportitalia”, παραδέχτηκε πως ο πελάτης του είναι σε αναμονή της κατάστασης της Γκλάσγκοου Ρέιντζερς, προκειμένου να αποφασίσει αν θα συνεχίσει στη Σκωτία την καριέρα του. Να σημειωθεί πως ο Γκατούζο απέρριψε πρόταση της Ανζί ένα χρόνο πριν, προκειμένου να παραμείνει στη Μίλαν. Τώρα, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στο μάτι, «είναι έτοιμος να ζήσει μια νέα ποδοσφαιρική εμπειρία , όπως λέει ο μάνατζερ του.
(Gettyimages/Idealimages)
Τις φήμες που ήθελαν τον Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του διέψευσε ο Μπέπε Μπότσο, μιλώντας στο «Sportitalia». Ο 29χρονος επιθετικός αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από τη Φιορεντίνα έναντι 8 εκατ. ευρώ, όμως δεν υπάρχει πιθανότητα να πάει εκ νέου σε κάποια άλλη ομάδα την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.
Άστεγη η Λάτσιο
Τεταμένες είναι οι σχέσεις της Λάτσιο με την Ολυμπιακή Επιτροπή της Ιταλίας, όπως αναφέρει η “Gazzetta dello sport”. Αιτία το συμβόλαιο που καλείται να υπογράψει η ομάδα της Ρώμης για να μπορεί να χρησιμοποιεί και την επόμενη χρονιά το «Ολίμπικο».

Το στάδιο «Ολίμπικο» ανήκει στην Ιταλική Ολυμπιακή Επιτροπή (CONI) και οι δύο ομάδες της Ρώμης, η Ρόμα και η Λάτσιο, καλούνται να υπογράψουν συμβόλαιο, όπου αναφέρονται οι όροι χρήσης του σταδίου από αυτές, για να εξακολουθήσουν να παίζουν εκεί.
Ο Κλαούντιο Λοτίτο δεν συμφωνεί με μερικούς από τους όρους αυτούς. Ο πρόεδρος της Λάτσιο, αν και βρίσκεται τις τελευταίες μέρες σε συνεχείς διαπραγματεύσεις, δεν έχει έρθει σε συμφωνία με την CONI. Σημείο διαφωνίας αποτελεί το ενοίκιο που πρέπει να καταβάλει η Λάτσιο καθώς και ο τρόπος που θα μοιράζονται κάποια από τα εισιτήρια της ανακαινισμένης προεδρικής κερκίδας. Η καταληκτική ημερομηνία για να επέλθει συμφωνία είναι η 20η Ιουνίου.
Αν οι δύο πλευρές δεν καταφέρουν να βρουν σημείο προσέγγισης, υπάρχει ο κίνδυνος να μείνει η Λάτσιο χωρίς έδρα την επόμενη χρονιά. Ως εναλλακτική λύση έχει προκριθεί το στάδιο «Αρέκι» του Σαλέρνο, για το οποίο η ιταλική Λίγκα δεν έχει κάποια αντίρρηση.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου