ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

SERIE A...Ιταλικο πρωταθλημα!!!

ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΙΛΒΑ,ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΚΟΥΑΛΙΑΡΕΛΑ,ΦΕΥΓΕΙ Ο ΜΠΟΡΟΥΤΣ,ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΙΝΙ

12/6/2012
(Gettyimages/Idealimages)
Στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων βρίσκονται η Μίλαν και η Παρί Σεν Ζερμέν για την υπόθεση του Τιάγκο Σίλβα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Φερνάντο Τονιέτο στο «Tutto Mercato Web». Ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου στόπερ τόνισε ότι συνεχίζονται κανονικά οι συζητήσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους, όμως δεν γνωρίζει αν οι «ροσονέρι» θα πουλήσουν τον παίκτη στους Γάλλους
(Gettyimages/Idealimages)
Στη διάψευση των δημοσιευμάτων που θέλουν ορισμένους ποδοσφαιριστές μέσα στη Γιουβέντους να παρουσιάζονται αρνητικοί στο ενδεχόμενο απόκτησης του Ρόμπιν Φαν Πέρσι προχώρησε ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα, μιλώντας στο «Sky Sport Italia». Σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα, ο Ολλανδός επιθετικός ενδέχεται να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «μπιανκονέρι» και οι ετήσιες απολαβές του θα ανέλθουν στα 7,5 εκατ. ευρώ (χωρίς τα μπόνους επίτευξης στόχων).

Ολοκληρώνει την καριέρα του στη Φιορεντίνα ο Άρτουρ Μπόρουτς, αφού δεν είναι διατεθειμένος να ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει με τους «βιόλα». Ο Πολωνός τερματοφύλακας δήλωσε πως δεν θέλει να παραμείνει στην Ιταλία, αλλά να μετακινηθεί σε άλλο πρωτάθλημα.
(Gettyimages/Idealimages)
Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες ο Φάμπιο Μπορίνι να παραμείνει στη Ρόμα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Άντζελο Ντι Λίβιο στον ιταλικό Τύπο. Ο προπονητής της δεύτερης ομάδας των «τζιαλορόσι» τόνισε ότι 21χρονος επιθετικός θα επιστρέψει στην Πάρμα, η οποία τον είχε παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού τον περασμένο Ιανουάριο.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου