ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ο Μαρινάκης έβαλε στη θέση του τον Κωνσταντίνου

Ο Μαρινάκης έβαλε στη θέση του τον Κωνσταντίνου

Δείτε το διάλογο του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Βασίλη Κωνσταντίνου, στη συνεδρίαση της Super League, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (11/6).
Τη Δευτέρα (11/6) συνεδρίασε το Δ.Σ. της Super League με θέμα τις αδειοδοτήσεις. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μάλιστα, είχε έντονο διάλογο με τον εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού και "συνήθη ύποπτο" στη δημιουργία εντάσεων, Βασίλη Κωνσταντίνου.
 
Αρχικά, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ανέφερε: "Όταν λέγαμε ότι θέλουμε ανταγωνιστικό τον Παναθηναϊκό, το εννοούσαμε. Αφού πήρε άδεια, έπρεπε να συμβεί το ίδιο και με τις υπόλοιπες έξι ΠΑΕ για να μην φαίνεται ότι γίνονται διακρίσεις. Δεν είναι σωστό να αλλάζουμε αποφάσεις αλλά δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει και το κάνουμε για να συντηρήσουμε τις ομάδες και να βγάλουμε αξιοπρεπώς το πρωτάθλημα".

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου απάντησε, λέγοντας: "Στην αρχή δεν έπρεπε να πάρουμε άδεια. Πληρώσαμε, ξεχρεώσαμε και πήραμε την άδεια".

Σε άλλο σημείο της συνεδρίασης, η κόντρα συνεχίστηκε. "Εσείς κάνετε κακό στο ποδόσφαιρο με το να στέλνετε dvd με τον Καλόπουλο στην ΟΥΕΦΑ", είπε ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

"Έλεγες ότι θες τον Παναθηναϊκό δυνατό. Τώρα δεν λες τίποτα, όμως, γιατί ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Μαρινάκης: "Θέλω να σας κερδίσω μέσα και έξω".

Κωνσταντίνου: "Εμείς παίζουμε μόνο στα γήπεδα και όχι έξω σαν κάποιους άλλους".

Μαρινάκης: "Εσείς κάνετε κακό στο ποδόσφαιρο, όταν στέλνετε στην ΟΥΕΦΑ τα DVD του Καλόπουλου και δημιουργείτε πρόβλημα".

Κωνσταντίνου: "Όταν ήρθατε στο ΟΑΚΑ σας προστατεύσαμε και όταν πήγε η κατάσταση να ξεφύγει, σας μεταφέραμε σε σουίτα. Δεν κάναμε τα δικά σας έκτροπα που έγιναν όταν ήρθαμε στο Καραϊσκάκη. Μπροστά στα δικά σας αυτά που έγιναν στο ΟΑΚΑ είναι πταίσματα".

Μαρινάκης: "Θα ακούσεις, αυτά θα σου πω".

Κωνσταντίνου: "Δεν θα σε ακούσω, θα κάνουμε διάλογο".

Κάπου εκεί η συζήτηση επανήλθε στις αδειοδοτήσεις και λίγο αργότερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποχώρησε από την αίθουσα.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου