ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Στην Πατσούκα ο Καστίγιο

Στην Πατσούκα ο Καστίγιο

15/6/2012

Στο Μεξικό και συγκεκριμένα την Πατσούκα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νέρι Καστίγιο. Ο 27χρονος παίκτης υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Ούγκο Σάντσες, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν στην εθνική ομάδα της χώρας. Μάλιστα, την απόκτηση του διεθνούς παίκτη επιβεβαίωσε ο γενικός διεθυντής του συλλόγου και μετά υπήρξε επίσημη ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση, μέσω του επίσημου λογαριασμού της Πατσούκα στο Twitter

«Η διοίκηση της Πατσούκα ανακοινώνει την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας για το πρωτάθλημα Απερτούρα 2012 με τον Μεξικανό επιθετικό Νέρι Καστίγιο».

Στη συνέχεια, ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Αντρές Φάσι:

«Ο Νέρι θα έρθει με τριετές συμβόλαιο. Δεν διαπραγματευτήκαμε εμείς με τις ομάδες του. Το ανέλαβε η πλευρά του ποδοσφαιριστή και εξασφαλίσαμε καλούς όρους. Το θέμα έχει κλείσει: είναι παίκτης της Πατσούκα. Είναι πολύ χαρούμενος, έχει μεγάλες προσδοκίες και αναζητεί την σταθερότητα σε μία ομάδα για να διεκδικήσει μία θέση στην εθνική Μεξικού εν όψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας».

Από την πλευρά του, ο Άλεξ Καστίγιο (αδερφός και μάνατζερ του παίκτη) τόνισε στο μεξικανικό ESPN:

«Απομένουν κάποια διαδικαστικά ζητήματα. Το θέμα έχει κλείσει. Πιστεύω ότι μεταξύ Σαββάτου και Κυριακής θα βρίσκεται στο Μεξικό. Ίσως, όμως, αυτό θα συμβεί το αργότερο τη Δευτέρα. Θα έρθει ως ελεύθερος».

Νωρίτερα, ο Καστίγιο είχε δηλώσει για την υπόθεση του:

«Ναι, αλλά καλύτερα να μιλήσετε με τη διοίκηση για αυτό. Δεν θέλω να πω κάτι. Αν πάνε όλα καλά, τις επόμενες μέρες θα είμαι στο Μεξικό. Όλα εξελίσσονται πολύ καλά. Μίλησα με την αδερφό και μάνατζέρ μου, Άλεξ, αλλά θα ενημερωθείτε από τη διοίκηση της Πατσούκα»,


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου