ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Πριμερα Ντιβιζιον...Τα νεα του Ισπανικου ποδοσφαιρου!!!

Θυσιαζει παιχτες η Ρεαλ,υπεγραψε ο Βιλανοβα,Θελει Σβασταιγκερ ο Ζοζε,ολο και πιο κοντα του Αλμπα,δεν φευγει ο Ροσσι

15/6/2012



Πάνε οι εποχές που η Ρεάλ Μαδρίτης σπατάλαγε ένα… καράβι εκατομμύρια για την ενίσχυσή της.
Μάλιστα, για να κάνει τις μεταγραφές που θέλει ο προπονητής της ομάδας, Ζοσέ Μουρίνιο, πρέπει πρώτα να «σκοτώσει» είτε τον Λασάνα Ντιαρά είτε τον Κακά, προκειμένου να βρει το απαραίτητο… ρευστό, ώστε να κινηθεί για την απόκτηση του Ντάγλας Μαϊκόν και ενός ποδοσφαιριστή στον χώρο του κέντρου.
Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός ψάχνει να βρει τον παίκτη που θα στελεχώσει την δεξιά αμυντική πλευρά της ομάδας της Ρεάλ. Στην λίστα του βρίσκεται πολύ ψηλά ο παίκτης της Ίντερ, Ντάγκλας Μαϊκόν. Ωστόσο, για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει πρώτα από την «βασίλισσα» να αποχωρήσει ο Λασάνα Ντιαρά, ο οποίος αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Βραζιλιάνο.
Επίσης, τα ίδια δεδομένα φαίνεται ότι ισχύουν και για την περίπτωση του Κακά. Ο Βραζιλιάνος μέσος δεν έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις, ενώ σε περίπτωση που έρθει μία πρόταση που να ικανοποιεί οικονομικά τους ανθρώπους της Ρεάλ, δύσκολα εκείνοι θα αρνηθούν. Μάλιστα, ο Ζοσέ Μουρίνιο σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα έχει στο μπλοκάκι του τους Μόντριτς, Φελαϊνί και Βίτσελ.

Με την υπογραφή του συμβολαίου του Τίτο Βιλανόβα επισφραγίστηκε και τυπικά η διαδοχή στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα.
Ο μέχρι πρότινος βοηθός και πλέον αντικαταστάτης του Πεπ Γκουαρντιόλα πέρασε από τα γραφεία του καταλανικού συλλόγου και παρουσία του προέδρου, Σάντρο Ροσέλ, έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.
(Gettyimages/Idealimages)
Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ζοσέ Μουρίνιο για τρίτη μεταγραφική περίοδο βρίσκεται ο Μπαστιάν Σβαϊνστάιγκερ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου. Ο 28χρονος χαφ αποτελεί τον διακαή πόθο του Πορτογάλου τεχνικού της Ρεάλ Μαδρίτης και οι προηγούμενες προσπάθειές του δεν ευδοκίμησαν.
Getty Images/ Ideal Images
Μία ανάσα από την Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο Ζόρντι Άλμπα, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά δημοσιεύματα από την Ισπανία. Ο αριστερός μπακ της Βαλένθια θα αγωνίζεται την κατά πάσα πιθανότητα την επόμενη σεζόν στους «μπλαουγκράνα», καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η οριστική συμφωνία μεταξύ της ομάδας της Καταλωνίας και των Λεβαντίνων.
(Gettyimages/Idealimages)
Καμία πιθανότητα δεν υπάρχει ο Τζουσέπε Ρόσι να αποχωρήσει από την Βιγιαρεάλ, αν πρώτα δεν ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, εξέφρασε ο Φεντερίκο Παστορέλο στο «Sport Italia». Ο Ιταλός επιθετικός είχε βρεθεί στο «στόχαστρο» αρκετών συλλόγων της πατρίδας του, όμως τον περασμένο Απρίλιο υπέστη ρήξη χιαστού και υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός δράσης μέχρι τον Φεβρουάριο του 2013.
ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου