ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Ισπανια -Ιρλανδια 4-0 Οι ενδεκαδες και τα γκολ (video)

Ισπανια -Ιρλανδια 4-0 Οι ενδεκαδες και τα γκολ (video)


14/6/2012
Βάζεις Τόρες, είναι καλό!
Αμφισβητήθηκε.

Και μάλιστα έντονα.

Από τα Μέσα, μέχρι τον προπονητή του.

Με τον Ντελ Μπόσκε να χρησιμοποιεί ακόμη και σχήμα δίχως φορ στην πρεμιέρα με την Ιταλία.

Και με το που αποφάσισε να τον βάλει, ο Τόρες, έδωσε την απάντησή του. Ο φορ της Τσέλσι πήρε από το… χέρι την Ισπανία, πέτυχε δύο γκολ στο 4-0 επί της Ιρλανδίας, έδωσε άλλη ψυχολογία στους Ίβηρες και έστειλε σπίτι τους πρόωρα τον Τζιοβάνι Τραπατόνι και τους παίκτες του. Αυτή, ήταν και η μεγαλύτερη νίκη του φετινού Euro μέχρι στιγμής, ενώ η Ιρλανδία, η πρώτη ομάδα που αποκλείστηκε.

Τα σχηματα των δυο ομαδων:

Ισπανία: Με 4-3-3 κατέβασε την ομάδα του ο Ντελ Μπόσκε, αλλά αυτή τη φορά, χρησιμοποιώντας σέντερ φορ στο σχήμα του. Μοναδική αλλαγή από το ματς με την Ιταλία ήταν ο Τόρες στη θέση του Φάμπρεγας. Ο Κασίγιας κάτω από τα δοκάρια, Αρμπελόα, Πικέ, Ράμος, Άλμπα στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, οι Μπούσκετς, Τσάμπι Αλόνσο και Τσάβι στο κέντρο και οι Σίλβα (δεξιά), Ινιέστα (αριστερά), Τόρες στην επίθεση.

Ιρλανδία: Με το κλασσικό βρετανικό σχήμα παρέταξε ο Τραπατόνι την ομάδα του, αφού εμπιστεύτηκε ξανά το 4-4-2. Με Γκίβεν κάτω από τα δοκάρια, Ο'Σέι, Λέτζερ, Νταν, Γουάρντ από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα, Νταφ, Άντριους, Γουίλαν, ΜακΓκίντι από δεξιά προς τα αριστερά στο κέντρο, Κοξ και Κιν στην επίθεση.

Τα γκολ του αγωνα:

Spain 4-0 Rep. of Ireland (Euro 2012 - Group C)... από fasthighlights-2012

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου