ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

ΥΠΟΜΟΝΗ ΒΑΣΙΛΗ ...ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ 1Ο ΑΙΩΝΕΣ...ΙΣΩΣ...!!! (video)

ΥΠΟΜΟΝΗ ΒΑΣΙΛΗ ...ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ 1Ο ΑΙΩΝΕΣ...ΙΣΩΣ...!!!

Άτιμο πράγμα να είσαι την σήμερον ημέραν παράγοντας στην ΑΕΚ, ειδικά αν προσπαθείς να επιβιώσεις πουλώντας οπαδιλίκι μετά από χαστούκι έξι αστέρων. Ο γίγαντας, όμως, ο Δημητριάδης δεν χαμπαριάζει και βγήκε σήμερα και τόνισε πως όσο ζει θα ζητά ποδοσφαιρική εκδίκηση. Με λίγα λόγια είναι έτοιμος να γίνει μαθουσάλας για χάρη της “Ένωσης”. Ήδη ψάχνει το μαγικό ζωμό για να γίνει αθάνατος και να διεκδικήσει με κόπο την πολυπόθητη εκδίκηση.
"Το 6-0 είναι ένα σκορ-μαύρη σελίδα στην ιστορία της ΑΕΚ. Προσωπικά περιμένω μια ποδοσφαιρική εκδίκηση γι' αυτό το 6-0. Οσο ζω θα προσπαθώ για ένα δικό μας 6-0 ή 7-0...", είπε αρχικά ο Δημητριάδης στον Sentra και συμπλήρωσε:
"Ναι ήταν δύσκολα, αλλά αυτό που έχω να πω είναι ότι δεν κρύφτηκα ποτέ από τον κόσμο της ΑΕΚ. Εχω μάθει να είμαι στα δύσκολα δίπλα τους. Θεώρησα σωστό να μη μιλήσω. Η ανακοίνωση ήταν λάθος αλλά είναι ένα θέμα που θεωρώ θα λύσουμε μεταξύ μας. Καταλαβαίνω την πικρία τους, αισθάνθηκα ντροπή δυο φορές",

Ο Βασίλης Δημητριάδης, πήγε σε μάγισσες και χαρτορίχτρες, για να εξασφαλίσει αιωνιότητα και να μάθει από τα μέντιουμ αν ποτέ η ΑΕΚ καταφέρει να ρίξει τουλάχιστον 6 γκολ στον Θρύλο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου